Şapte variante de a purta un maiou simplu

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 15 mai 2015

tank top

Maioul simplu, pe care americanii îl numesc tank top, dar care nouă ne aduce aminte de lenjeria de corp din copilărie, nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Află cum poţi să creezi şapte ţinute pornind de la această piesă vestimentară.

 

Eşarfă

Combină un maiou alb cu o pereche de skinny jeans în culoarea cernelii şi nişte platforme. Pentru un plus de eleganţă adaugă o eşarfă cu imprimeuri abstracte, geometrice ori un şal cu motive orientale.

 

Vestă

Dacă îţi doreşti o ţinută cu un aer uşor masculin, optează pentru o vestă cu nasturi mari, metalici, cu boyfriend jeans şi şlapi. Dacă vrei un suflu punk-rock, ia o vestă de piele neagră şi pantofi cu toc.

 

Centură 

Alege un maiou negru, puţin mai lunguţ, colanţi şi pantofi cu toc înalt, iar apoi înnobilează ţinuta cu o centură lată, colorată, cu model interesant.

 

Sacou

Un maiou alb, un sacou bleumarin cu umeri laţi, o pereche de jeanşi rupţi şi o pereche de pantofi sunt combinaţia perfectă atunci când îţi doreşti o ţinută ce emană clasă, dar şi sex-appeal.

 

 Jeans cu talie înaltă

Vrei picioare mai lungi şi o alură de model? Atunci mergi pe varianta următoare: maiou, blugi scurţi cu talie înaltă, sandale cu platformă şi un accesoriu la gât, de preferat un lanţ lung cu pandantiv masiv.

 

 Multe accesorii

Pentru o ţinută de seară alege să îţi împodobeşti, la propriu, maioul! Mizează pe accesorii multe la gât plus cercei mari şi rotunzi, sub formă de brăţări. În partea de jos alege o pereche de blugi simpli şi pantofi cu toc uni. E suficient! 

 

Fustă şi cardigan 

Scop: ţinută office, cu un aer romantic. Obiecte vestimentare necesare: un maiou nude, o fustă cu talie mai înaltă, neagră, până deasupra genunchiului, o pereche de balerini şi un cardigan cu năsturaşi.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!