Săpunaru cere 1,5 milioane de la Elche

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 2 octombrie 2014

552 cristi sapunaru

Cristian Săpunaru cere plata restanţelor salariale de 1,5 milioane de euro de la fosta sa echipă, Elche, și a fost nevoit să dea clubul în judecată pentru recuperarea banilor.

Fostul rapidist a ajuns la Elche în vara lui 2013, dar în toamnă s-a despărţit de iberici din cauza salariului prea mare, fiind liber de contract.

În momentul despărţirii de formaţia din La Liga, el ceruse să i se plătească toţi banii până la finalul contractului, adică banii pe doi ani. Spaniolii au refuzat cererea, iar acum cele două părţi au ajuns la tribunal.

Elche se apără şi spune că Săpunaru se face vinovat pentru cele întâmplate din cauza declaraţiilor în care spunea că „a venit la Elche doar pentru a se bucura de soare şi de plajă, a venit în vacanţă”.

Săpunaru se antrenează momentan cu Rapid, însă refuză să semneze un contract cu gruparea din Grant până nu îşi lămureşte situaţia financiară.

„E complicat deocamdată să semnez cu Rapid, sunt multe chestii la mijloc, care mă privesc personal. Mai am de rezolvat ceva şi la Elche. Eu sunt liber de contract, dar sunt câteva lucruri care împiedică semnarea contractului cu Rapid”, a spus el.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!