Săpunaru este dorit în Giuleşti

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 28 august 2014

547 cristian sapunaruValerii Moraru, actualul acţionar majoritar al celor de la FC Rapid, a declarat înaintea partidei cu Astra Giurgiu din etapa a V-a a Ligii I, că va încerca să-l readucă la gruparea din Giuleşti pe fundaşul Cristian Săpunaru.

“Eu nu ştiu nimic despre Săpunaru. Este într-adevăr un jucător mare. Vom încerca să-l aducem”, a spus Moraru, încercând să păstreze cât mai mult tăcerea referitor la acest subiect.

De asemenea, şi antrenorul formaţiei Rapid, Ionel Ganea, a declarat într-o conferinţă de presă că îl aşteaptă la echipa giuleşteană pe fundaşul Cristian Săpunaru, care şi-a reziliat contractul cu Elche.

Întrebat dacă va accepta invitaţia investitorului italian Angelo Massone pentru a discuta despre cedarea FC Rapid, Moraru a răspuns: “Nu vreau să discut despre Massone”, semn că lucrurile sunt departe de a se fi liniştit sub Podul Grant. Renzo Rossi, fostul manager sportiv al FC Rapid, a spus sâmbătă că omul de afaceri italian Angelo Massone l-a invitat pe acţionarul majoritar al grupării rapidiste, Valerii Moraru, să discute despre preluarea clubului, dar nu a primit un răspuns încă.

Valerii Moraru, basarabean, a devenit pe 26 iulie acţionarul majoritar al FC Rapid. În săptămânile de dinaintea realizării acestei tranzacţii, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, a negociat şi cu investitorul italian Angelo Massone.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!