Săpunaru vrea calificarea

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 iunie 2016

633 sapunaruFundașul Cristian Săpunaru a declarat într-o conferință de presă la stadionul ”Parc des Princes” din Paris, că speră ca România să câștige meciul cu Elveția de la EURO 2016 și să facă un pas spre calificarea în optimile de finală.

”A fost o mică frustrare, pentru că am făcut un meci bun cu Franța. Am jucat cu o candidată la titlul european. Elveția este o echipă foarte bună, dar sperăm să câștigăm și să ne apropiem de calificare”, a spus Săpunaru.

”Fiecare meci e diferit, sunt trei adversare în grupă, fiecare e valoroasă și are stilul său. Elveția a arătat că e o echipă bună și are deja trei puncte”, a subliniat Săpunaru.

Fundașul echipei Pandurii a apreciat că ”Elveția are un stil ofensiv, antrenorul preferă un joc de posesie prelungită, iar echipa gestionează foarte bine momentele de joc”.

Săpunaru a comentat și situația echipei sale de suflet, Rapid, intrată în faliment: ”Să răspundă cei vinovați, care au făcut mult rău clubului Rapid”.

Elveția vine după ce a învins Albania cu scorul de 1-0, în primul său meci din Grupa A la EURO 2016, în timp ce România a pierdut în fața echipei gazdă, Franța, cu 1-2.

Săpunaru a fost integralist în meciul cu Franța și are 14 selecții în națională, pentru care nu a marcat până acum.

România va întâlni echipa Elveției în al doilea său meci din Grupa A, miercuri, de la ora 19,00 (ora României), pe stadionul ”Parc des Princes” din Paris.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!