Scandal cu handbal și… cafea

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 27 februarie 2015

571 vasiliuLa puțin timp după meciul dintre Potaissa Turda şi CSM Bucureşti, oficialii echipei oaspete au contestat arbitrajul lui Claudiu Belean şi Valentin Călina, spunând că brigada a influenţat rezultatul final. Scandalul a primit paie pe foc şi din partea delegării celor doi arbitri la acest joc, delegare categorisită drept dubioasă.

„De ce au trebuit arbitrii să parcurgă 1.000 de kilometri în mai puţin de 48 de ore şi să arbitreze două meciuri (miercuri, cei doi au condus partida HCM Constanţa – HC Odorhei), nu știm. Probabil pentru cafeaua savuroasă de sâmbătă dimineaţă de la Turda…”, a fost mesajul încărcat de subînţelesuri oferit de Bogdan Vasiliu, preşedintele CSM Bucureşti.

Cafeaua la care se referea a însemnat o întâlnire între Valentin Călina şi preşedintele Potaisssei Turda, Flaviu Sâsâeac. „O gazdă bună presupune să-şi ia şi la revedere de la invitaţii săi, este o regulă a bunului simţ. Nu a fost vorba de altceva, de lucruri necurate nici nu s-a pus problema. Drept dovadă că ne-am întâlnit în acelaşi hotel în care a dormit şi partea co-interesată. Preşedintele echipei CSM Bucureşti s-a cazat la acelaşi hotel, chiar au locuit pe acelaşi palier. Nu am avut nimic de ascuns”, a fost replica lui Flaviu Sâsâeac la adresa celor semnalate de Vasiliu.

„Nu mai vreau să declar nimic, pentru mine lucrurile sunt foarte clare. Las comisiile să-şi facă datoria”, a susţinut Bogdan Vasiliu, lăsând să se înțeleagă că handbalul masculin va ajunge la un nou dosar.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!