Scandal la echipa lui Răzvan Lucescu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 14 noiembrie 2014

558 lucescu mic

Răzvan Lucescu a fost acuzat de tehnicianul lui OFI Creta, Gennaro Gattuso, că a avut un informator în lotul echipei sale. Este vorba de Mirnes Sisic, un sloven care a jucat 22 de minute în înfrângerea lui OFI cu Xanthi, echipa antrenată de Lucescu, scor 1-2, într-un meci disputat în weekend.

OFI este acum pe locul 13 în Grecia, cu 10 puncte după nouă etape, la 2 puncte distanță de Xanthi.

Presa greacă scria înaintea victoriei că postul antrenorului Răzvan Lucescu este în pericol, mai ales după rezultatele sub aşteptări din ultimele etape, unele care nu l-au mulţumit pe patronul echipei urcate pe locul al 10-lea în prima ligă greacă.

Dacă succesul cu OFI a adus linişte la echipă, victoria de duminică a tulburat serios apele în liga greacă. Potrivit SentraGoal, Genaro Gattuso, antrenorul lui OFI, şi-a acuzat unul dintre jucători că i-a divulgat tactica pentru meciul cu Xanthi chiar lui Răzvan Lucescu! Este vorba de slovenul Mirnes Sisic, care s-a reîntors în această vară la OFI după un campionat petrecut la Panetolikos. Gattuso a mers imediat la preşedintele Manthos Poulinakis, căruia i-ar fi spus tot ceea ce crede despre acest meci, iar Sisic a fost exclus din lot pe termen nelimitat în urma lucrurilor sugerate de tehnician.

Așa cum este normal, jucătorul sloven de 33 de ani a negat problemaavând o ieşire extrem de dură la adresa lui Gattuso. “Omul ăsta vede fantome. După meci, a venit la mine şi m-a acuzat că i-am dat informaţii despre OFI lui Răzvan Lucescu. Dacă nu mă doreşte la echipă, vreau să-mi spună direct. Nu să facă mizerii de genul ăsta. Poate spune că nu sunt un jucător bun, că sunt fraier, sau orice altceva. Dar nu să mă acuze de aşa ceva”, a declarat Sisic pentru sursa citată.

Scos din lot după ce a jucat în ultimele 22 de minute ale meciului, Sisic aşteaptă ca soarta sa să fie decisă după întâlnirea pe care o va avea cu preşedintele Poulinakis. Slovenul a fost intransigent: “Dacă nu voi primi scuzele de rigoare, voi bate pe cineva!”.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!