Schimbare de nume la Steaua

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 29 aprilie 2016

627 becaliFinanţatorul echipei Steaua Bucureşti, George Becali, a anunţat la finalul meciului câştigat cu 3-0 împotriva formaţiei Viitorul Constanţa că din sezonul viitor echipa se va numi „Fotbal Steaua” şi că a înregistrat deja marca la OSIM.

„Am fost la OSIM şi am înregistrat o nouă marcă! Am scris „Fotbal”, sus, mare, iar dedesubt „Steaua”, mai mic. Aşa că, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi „Fotbal Steaua”, că fotbal facem!”, a declarat George Becali la finalul meciului cu Viitorul.

Cu doar 3420 de suporteri în tribună la meciul cu echipa antrenată de Gheorghe Hagi, Steaua riscă să fie părăsită definitiv şi de aceştia dacă planul lui Becali va fi pus în aplicare. Laurenţiu Reghecampf speră ca şefii clubului să ajungă la un acord cu cei conduc CSA Steaua Bucureşti, astfel încât suporterii să o considere din nou pe actuala formaţie continuatoarea echipei înfiinţate în 1947.

„Singurul lucru pe care trebuie să-l facem e să ajungem la o înţelegere cu cei de la clubul sportiv, acesta este singurul lucru pe care trebuie să-l facem. Noi vrem, am făcut paşi, aşteptăm răspunsul celor care au în momentul de faţă cheia să rezolve acest lucru. Decoamdată nu am primit nici un răspuns, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Reghecampf la conferinţa de presă de după meciul cu Viitorul.

CSA Steaua şi FC Steaua, clubul de fotbal finanţat de George Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce gruparea Armatei a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat pe 3 decembrie 2014 marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!