Schimbări de lot la Piatra Neamț

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 februarie 2015

Mansaly Boubacar,Gabriel Jula.Conducerea italiană a Ceahlăului se pare că-și face așa cum trebuie meseria şi acum, antrenorul Ze Maria are la dispoziţie 10 jucători noi, din care șapte pot fi utilizaţi imediat.

Ultimele achiziţii ale nemţenilor sunt fundaşul central croat de 29 de ani Vinko Bunden, ultima dată în Slovenia, la NK Krka Novo Mesto, în prima divizie a Sloveniei, echipă pentru care a avut 15 prezențe în toamnă (12 în campionat şi trei în cupa Sloveniei) şi atacantul brazilian de 25 de ani Francisco Wagsley Rodrigues de Sousa Filho, adus din liga secundă din Finlanda, de la Mikkelin Palloilijat, unde a marcat 23 de goluri în 26 de partide disputate în 2014.

Per total, brazilianul a înscris 33 de goluri în 40 de meciuri pentru finlandezi, începând din 2013 până în prezent. Sud-americanul are o rată impresionantă de reuşite: 90 de goluri în 123 de partide. Oficialii nemţeni cred că viitorul acestuia va fi mai bun decât al lui Wesley, probabil cel mai bun străin care a jucat vreodată în Liga I.

Altfel, fundaşul central Alexandru Ichim a fost reprimit în lot, iar Daniel Stana a convins și va fi reținut în lotul mare al echipei.

Brazilienii sunt în aşteptarea certificatelor de transfer şi şi-ar putea amâna debutul în Liga I.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!