Schimbat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 februarie 2016

617 memeMihai Stoica, fostul manager general al Stelei, a fost eliberat condiţionat şi a declarat că este un om schimbat, după perioada petrecută în închisoare, şi că îi va mulţumi lui George Becali pentru sprijinul acordat.

„Acum sunt un om schimbat. Sper ca din puşcărie să ies doar cu calităţile. Eu sunt foarte adaptabil şi în închisoare am câştigat prieteni şi echilibru. Cât am fost în închisoare nu m-am bătut cu nimeni, nu am fost în depresie şi nu am făcut greva foamei. Am respectat toţi lucrătorii din penitenciar şi pe colegii de acolo. Aşa cum am fost afară, am fost şi în penitenciar.

Pe mine mă interesează să văd ce pedeapsă complementară voi primi. Nu mi se interzice să activez în cadrul unui club, dar sunt anumite lucruri pe care nu le pot face. Până când o instanţă nu se va pronunţa în acest caz, nu voi face niciun pas. Există proceduri legale pe care le voi urma. Până atunci îmi rezerv dreptul de a păstra puţină tăcere.

Am trăit astăzi emoţii ca la dubla cu Rapid din 2006. Am avut posibilitatea să îmi îmbunătăţesc cunoştiinţele despre fotbal. Am avut mult timp liber şi am urmărit multe meciuri. Am văzut şi penalty-ul ratat de Messi în meciul de ieri seară. Deznodământul a fost fericit, cum a fost şi atunci. Vreau să merg să îmi văd părinţii acum, iar cand intru în mașină vreau să îl sun pe Gigi Becali. Vreau să îi mulţumesc pentru că a pus mai presus de toate prietenia faţă de mine şi cuvântul dat. Voi fi cu el mereu”, a declarat Mihai Stoica.

Mihai Stoica, eliberat condiţionat luni, a început să execute din 4 martie 2014 pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!