Schimbul de mâine

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 iulie 2014

542 romania tineretÎntr-o perioadă în care jucătorii naţionalei mari admiră canapea meciurile de la Campionatul Mondial din Brazilia şi specialiştii privesc sceptici spre viitor, există şi tineri care ne dau speranţe că vor veni vremuri mai bune pentru tricolori. Patrick Petre, fiul fostului internaţional Florentin Petre, a participat la Turneul de Elită cu reprezentativa U17 şi îşi exprimă credinţa că în câţiva ani va face pasul

către naţionala mare şi va contribui la noi calificări la turneele finale.

“Vreau să joc în Champions League şi sigur o voi face, dacă se poate chiar cu Dinamo, apoi să joc cât mai multe meciuri la echipa naţională, să fiu convocat la echipa mare şi să ajut şi eu la calificarea României la turneele finale. Mă uit la meciurile de la Campionatul Mondial din Brazilia şi tare frumos mai este, e prea frumos ca să nu ajung şi eu la un turneu final. Poate chiar în 2018, când o să am şi eu 21 de ani!”, a spus Patrick Petre.

Acesta susţine că poate deveni mai bun decât tatăl său, care a adunat 53 de selecţii în naţionala României şi a marcat șase goluri sub tricolor. “Chiar vreau să mă uit la nişte DVD-uri de când juca tata, să văd cum era ca jucător. De fapt, singurul lui dribling era viteza! Din păcate, şi fizic semăn tot cu tata, mai firav aşa, dar o să compensez eu prin multă muncă, trebuie să mai capăt forţă. Mulţi spuneau că nu am cum să fac mai multe decât a reuşit tata, dar eu cred că sunt mai bun decât el. Şi el are încredere în mine, spune că sunt mai talentat decât era el la vârsta lui”, a comentat Patrick.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!