Școala de fotbal Răducioiu

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 22 mai 2015

raducioiuMircea Sandu a anunţat că intenţionează să înfiinţeze în Sectorul 2 al Capitalei o şcoală de fotbal care să poarte numele fostului internaţional Florin Răducioiu.

„Avem un gând cu Florin Răducioiu să înfiinţăm o şcoală de fotbal. E bine ca lumea să îşi mai aducă aminte de foştii mari fotbalişti. Încercăm să facem o şcoală de fotbal pentru 40 de copii, în condiţiile legii, cu un antrenor la patru-cinci copii. Am făcut şi un calcul, ar fi nevoie cam de 40.000 de euro pe an, aproximativ 1.000 de euro pentru fiecare copil, aici incluzând tot. Şi vrem să facem această şcoală în Sectorul 2”, a spus fostul preşedinte al federaţiei.

Firma de consultanţă sportivă Best Bussines Sport condusă de Mircea Sandu va organiza Cupa Sectorului 2 la fotbal, pentru elevii din clasele 1-4. La competiţia organizată în parteneriat cu Primăria Sectorului 2 au fost înscrişi 500 de copii. Cele mai multe partide se vor disputa pe terenul inaugurat în urmă cu trei ani de preşedintele UEFA, Michel Platini, în Parcul Florilor.

Prin intermediul lui Mircea Sandu, UEFA a trimis opt rânduri de echipament complet și mingi pentru echipele care vor disputa finala Cupei Sectorului 2.

Neculai Onţanu, primarul sectorului, a declarat, în cadrul conferinţei de presă, că îşi doreşte ca această competiţie să devină permanentă. „Apreciez acest proiect, suntem deschişi şi către alţi parteneri pentru a lucra pentru sport. Cred că este esenţial pentru societatea noastră ca elevii să facă sport. Avem o colaborare bună cu Inspectoratul Şcolar al Sectorului 2 şi vrem să organizăm această competiţie în fiecare an”, a adăugat Onţanu, în conferinţa de presă susţinută alături de Mircea Sandu.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!