Se apropie termenul-limita pentru cererile de Tax Credit

Articol publicat in sectiunea Bani, taxe şi beneficii pe data 25 mai 2009

Tax Credit-ul (beneficii) e o suma pe care o primiti din partea guvernului. Daca sunteti responsabil pentru cel putin un copil sau o persoana tanara care locuieste cu dumneavoastra, va puteti califica pentru a cere un Child Tax Credit. Iar daca munciti, dar castigati putin, puteti apela la Working Tax Credit.

Termenul-limita pentru a va pune la punct cererile de Tax Credit este aproape. Daca doriti sa innoiti aceste cereri, atunci trebuie sa stiti ca puteti face acest lucru pana la data de 31 iulie.

 

Innoirea cererii

Daca primiti un Tax Credit, atunci va trebui sa reinnoiti cererea pentru acesta pana la data de 31 iulie. Daca nu veti face acest lucru, atunci veti primi platile doar pentru o perioada limitata pana dupa incheierea anului fiscal. De asemenea, va trebui sa restituiti mai apoi aceste plati.

Biroul de Tax Credit va va trimite un pachet de reinnoire care va ajunge la dumneavoastra intre lunile aprilie si iunie. Va trebui sa cititi foarte atent instructiunile continute de acest pachet de acte, pentru ca ele va vor spune ce aveti de facut in continuare. Daca nu ati primit propriul pachet, atunci va puteti adresa pentru acesta la linia telefonica de suport, 084 5300 3900.

 

Ce se intampla daca ratez termenul-limita?

Pana cand cererea dumneavoastra este procesata, veti primi plati provizorii bazate pe inregistrarile existente din anul trecut. Dar daca veti rata termenul de 31 iulie, atunci acestea vor fi stopate, iar prezenta dumneavoastra in evidentele respective va fi anulata. Daca veti ajunge intr-o astfel de situatie, veti primi o notificare in acest sens din partea biroului de Tax Credit. In acel moment va trebui sa returnati platile provizorii efectuate catre dumneavoastra si sa porniti de la capat toata inregistrarea, daca doriti sa beneficiati de acestea in continuare.

Dar aveti si o ultima sansa. Biroul de Tax Credit va reinstitui plata catre dumneavoastra daca-l veti contacta in termen de maximum 30 de zile de la receptionarea notificarii, numai ca va trebui sa dispuneti de un motiv intemeiat pentru care ati ratat termenul-limita oficial.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!