Se caută personal medical și culegători de zmeură

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 30 octombrie 2015

uk_nurse1

Marea Britanie, Portugalia, Germania, Irlanda și Belgia sunt câteva dintre țările care recrutează personal prin rețeaua europeană de ocupare EURES și au disponibile locuri de muncă pentru personal medical și tehnic, dar și la cules de zmeură, unde salariul brut lunar poate ajunge la 1.192 de euro.

De exemplu, în Belgia, o companie din sectorul metalurgic este în căutarea unui proiectant tehnic experimentat pentru construcții metalice. În afară de proiectarea construcțiilor metalice, această persoană trebuie să întocmească proiecte și să verifice realizarea acestora. Compania este specializată în toate tipurile de sudură și în lucrări de construcții atât pentru construcții noi, cât și pentru cele de renovare. Pentru acest loc de muncă, se cere diplomă de licență în electromecanică, inginerie industrială, dezvoltare de produse sau echivalente prin experiență, precum și cunoașterea Autocad 2D, cunoașterea Inventor sau Parabuild, perspectiva tehnică de a integra piesa în proiectul total, mai mulți ani de experiență în sectorul metalurgic (desen de scări, porți, uși și ferestre), capacitatea de a proiecta un mediu bazat pe o schiță sau de măsurare în trei puncte, cunoașterea tehnologiei de sudare, a liniei de pliere, dar și cunoașterea limbii engleze la nivel avansat.

Salariul oferit este de 12,60 euro brut pe oră, iar angajatorul precizează că se acordă bonus la final de an și indemnizație de concediu în conformitate cu legislația belgiană. Contractul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă de 40 de ore pe săptămână. Persoanele interesate pot trimite CV și scrisoare de intenție doar în limba engleză la adresele de e-mail: jelle@laeremansgeert.be și annelies.thomas@vdab.be.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!