Se înmulțesc mall-urile

Articol publicat in sectiunea Economie pe data 8 aprilie 2016

Un nou mall – Shopping City – a fost deschis la Timișoara, pe o suprafață de 70.000 de metri pătrați, în urma unei investiții de 83 de milioane de euro, fiind create 1.500 de locuri de muncă, scrie News.ro.

Shopping City Timișoara a fost construit pe un teren de 18 hectare, aflat în sudul orașului, iar la deschidere au fost prezenți primarul Nicolae Robu și prefectul de Timiș, Mircea Băcală.

„Vă mai amintiți cum arăta zona în urmă cu doi ani? A fost unul dintre motivele cu care ne rușinam ca oraș. Birocrația și timpii în Primăria Timișoara au fost duși la minimum. S-au creat 1.500 de locuri stabile de muncă. Tot ce se dă în folosință aici aduce taxe și impozite la bugetul local. (…) Putem vorbi și de turism, evident turismul trebuie să se dezvolte și el. Acum înțelegem prin turism nu ceea ce se înțelegea în trecut, acum vorbim de turism cultural, turism de shopping etc. Acest centru oferă o diversitate de activități”, a declarat primarul Nicolae Robu.

În noul centru comercial își vor desfășura activitatea cele mai cunoscute branduri naționale și internaționale, la deschidere magazinele oferind reduceri substanțiale.

În ceea ce privește zona de divertisment, noul mall dispune de un cinematograf modern, singurul din țară care reunește tehnologiile 4DX și IMAX, cu 13 săli de proiecție. Acesta se va deschide în 15 aprilie. De asemenea, există și o sală de sport, o piscină semi-olimpică, dar și un centru de distracție cu piste de bowling, mese de biliard, un cazino și o zonă de cafenele.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!