Se întâmplă în UK

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 21 februarie 2016

Leo De Watts_Aethaer

  • Antreprenoriat britanic: £80 pentru o sticlă cu aer
  • Escroc sentimental pe Facebook
  • Cancerul testicular, depistat printr-un test de sarcină
  • Baraca-cinematograf

 

Antreprenoriat britanic: £80 pentru o sticlă cu aer

Leo De Watts, un antreprenor britanic în vârstă de 27 de ani, a făcut mii de dolari vânzând chinezilor sticle cu aer din Marea Britanie, informează CNN.

De Watts a spus că mai multe sticle au luat drumul Chinei. Tânărul a înființat „ferma de aer” Aethaer anul trecut și de atunci a vândut sute de containere cu aer colectat din mai multe zone din Marea Britanie.

„Am avut clienți care au cerut un anumit tip de aer. Câteodată poate fi din vârful unui munte, alteori dintr-o vale”, spune De Watts.

 

Escroc sentimental pe Facebook

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 40 de ani, a cunoscut pe Facebook un bărbat din Statele Unite. Cei doi au început să vorbească din ce în ce mai mult și, în cele din urmă, s-au și cuplat. Deși nu îl întâlnise personal niciodată, Evangelina a acceptat să fie soția lui. Planul era ca aceasta să vândă tot ce are în Marea Britanie și să meargă în Canada, pentru a se stabili acolo alături de el.

Șocul a fost foarte mare în momentul în care, cu doar câteva zile înainte de plecare, ea a fost contactată de o altă femeie, care i-a spus că bărbatul era un escroc sentimental.

Practic, el avea mai multe „relații” și era logodit cu o grămadă de femei din toată lumea, de care își bătea joc. Evangelina s-a hotărât să vorbească și să își facă cunoscută pățania pentru ca alte femei să nu cadă în astfel de capcane.

 

trimiteri-sus-4

Explorator britanic, mort în Antarctica (video)

Bacşişul la britanici, undeva la 7%

Cât de uşor a pierdut un cuplu britanic £35 de milioane

10 români, bucătari pentru Casa Regală britanică

trimiteri-jos-4

 

Cancerul testicular, depistat printr-un test de sarcină

Un tânăr din Marea Britanie a avut parte de o mare surpriză când medicii i-au recomandat să își facă un test de sarcină pentru a afla cauza durerilor sale.

Byron Geldard suferea de mai multă vreme de dureri în zona inghinală și, pentru că rezultatele analizelor nu erau concludente, medicii i-au recomandat să își facă un test de sarcină, scrie Daily Mail.

Ce a descoperit tânărul l-a lăsat fără cuvinte. Suferea de cancer testicular în stadiu incipient, iar testul de sarcină, care a ieșit pozitiv, a ajutat la diagnosticarea sa.

Potrivit medicilor, testele de sarcină pot detecta acest tip de cancer, prin măsurarea nivelului hormonului sarcinii – gonadotropina corionică umană sau hCG – în urină.

 

Baraca-cinematografAshley Yeates_baraca

Ashley Yeates, un bărbat din Bedfordshire, Marea Britanie, a impresionat întreaga lume prin construcția pe care a pus-o la punct în curte. Bărbatul de 32 de ani a plecat practic de la zero și a construit o «baracă» aparent banală la exterior. Înăuntru însă se ascunde o adevărată lume magică. Și asta pentru că Yeates a reușit să creeze un cinematograf cu două rânduri de fotolii în care el și prietenii săi să se bucure de filme.

Ashley Yeates_cinema

Autor articol: Adriana Niculescu
Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!