Se întâmplă în UK

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 20 martie 2016

uk-accident avion

Din cuprins:

  • Accident de avion
  • Șosete cu mesaj din China!
  • Trei medici s-au uitat la ea și au trimis-o acasă
  • Nunta surpriză
  • Polițist concediat
  • Amintiri pierdute

 

Accident de avion

Un avion care zbura de la Cairo la Londra a fost lovit de o pasăre de dimensiuni mari. Din fericire, piloții au putut ateriza în siguranță.

Aeronava se afla în aer, în apropiere de aeroportul Heathrow din Londra, când a fost lovită de o pasăre. Aceasta a lăsat o gaură uriașă, de 30 de centimetri, plină cu sânge și pene, conform mirror.co.uk.

Din fericire, niciunul pasagerii și echipajul aflat la bordul avionului nu a fost rănit, aeronava aterizând cu bine la Londra.

 

Șosete cu mesaj din China!

Un bărbat a rămas uimit când a desfăcut o pereche de șosete cumpărate de la un magazin din UK. Într-una dintre ele se afla o scrisoare a unui chinez care susține că este victimă a torturii. Fata bărbatului care a găsit scrisoarea a publicat-o pe Twitter. Cel care a scris-o își spune Ting Kin Ding și ar avea 39 de ani. Conform lui, se află în inchisoare de pe 29 iunie 2014.

„Am fost sub tortură fizică și psihică severă, iar soția mea a fost internată forțat într-un spital pentru boli psihice. Și eu și sotia mea am fost distruși de persecuție”, a scris chinezul, care a mai adăugat că tatăl lui a fost ucis în spital. El acuză autoritățile de corupție și că fac lucruri fără acordul președintelui Xi Jinping.

Magazinul de unde au fost cumpărate șosetele a contactat-o pe fată, pe numele ei Lucy Kirk, pentru a investiga originea scrisorii. „Au cerut informații despre produs, dar am refuzat să le dau, nu vreau să aibă cum să ajungă la locul de proveniență al șosetelor”, a spus ea, conform mirror.co.uk.

 

Trei medici s-au uitat la ea și au trimis-o acasă

Părinții unei fetițe care a murit de meningită acuză medicii britanici de neglijență. „Nu am fost luați în serios”, a declarat tatăl.

Faye Burdett s-a îmbolnăvit de meningită, iar părinții ei au privit neputincioși cum boala le ucide încet copilul. Pe 14 februarie, fetița s-a stins din viață, după 11 zile de luptă.

Părinții micuței îi acuză acum pe medici și cer dreptate: „Trei medici s-au uitat la ea și au trimis-o acasă. Nu este ăîn ordine”, a explicat tatal ei.

 

Nunta surpriză

Heather McGillion

O tânără mamă a rămas șocată atunci când a aflat că partenerul ei de viață s-a căsătorit cu o altă femeie, în timp ce ea năștea un copil conceput cu acesta, scrie Daily Mail.

Heather McGillion, de 24 de ani, din Scoția, s-a îndrăgostit de Adonis Rodriguez în timp ce lucrau amândoi într-un hotel din Republica Dominicană. Femeia s-a întors în UK pentru a da naștere fiului lor, Diego, dar imediat după aterizare un prieten i-a trimis o fotografie în care apărea Adonis căsătorindu-se cu o altă femeie.

Heather, o dansatoare, a declarat: „Atunci când am deschis mesajul parcă m-a lovit un autocar. Adonis era în brațe cu o altă femeie, care purta o rochie de mireasă. Nu avea niciun sens și cu cât mă gândeam mai mult cu atât părea mai absurd. Fusesem departe unul de celălalt doar câteva săptămâni și nu e posibil ca Adonis să fi întâlnit o altă femeie cu care să aranjeze o nuntă în mai puțin de o lună”.

A realizat ulterior că era vorba de o turistă germană, cu care Adonis flirta de aproape un an.

 

Polițist concediat

Un ofițer britanic de poliție este acuzat că a folosit camera de supraveghere a traficului pentru a face poze femeilor. Mai exact, decolterurilor femeilor.

Deși căsătorit, ofițerul făcea poze indecente femeilor cu ajutorul aparaturii de la serviciu și apoi le descărca în computerul personal.

Ofițerul David Smith nu a vrut să recunoască acuzațiile, ba mai mult, a încercat să dea vina pe un coleg. Cu toate acestea, el a fost concediat în urma comportamentului său indecent, scrie Daily Mail.

 

Nu mai au voie la toaletă

Elevii unei școli din Marea Britanie au lansat un adevărat scandal pe Facebook la adresa conducerii unității de învățământ, după ce aceasta a luat decizia de a nu-i mai lăsa la toaletă în timpul orelor.

Copiii nu se mai pot învoi la toaletă în timpul orelor de curs. În perioada în care aceștia ar trebui să fie în sălile de clasă, ușile de intrare în băi sunt încuiate.

Supărați, elevii au făcut poze la toaletele închise și s-au plâns pe rețelele de socializare, cot la cot cu unii dintre părinți care consideră drept „inumană” decizia directorului școlii.

De partea cealaltă, directorul motivează că, în ultima vreme, elevii începuseră să aibă obiceiul de a se învoi foarte des la toaletă în timpul curusurilor. „Dacă este într-adevăr o urgență, copiii pot lua cheia de la baie de la recepție”, a adăugat acesta.

 

Amintiri pierdute

O englezoaică a lansat un apel disperat pe Facebook, prin care cere ajutorul internauților pentru a găsi o valiză pierdută.

Emmy Smith a scris pe Facebook că soacra ei, rămasă văduvă în urmă cu puțin timp, a pierdut valiza într-un tren. Mai exact, femeia ar fi coborât din tren cu valiza greșită, dar identică cu a ei, scrie Mirror.

Emmy scrie că incidentul nu ar fi fost tratat cu atâta importanță dacă în valiza pierdută nu ar fi existat fotografii, acte și obiecte care i-au aparținut socrului ei decedat recent.

Incidentul a avut loc în 22 februarie, într-un tren de pe ruta Newton Abbot la Reading.

„Este devastată de această pierdere. Am anunțat incidentul la British Rail, însă nici până acum nu a fost predat bagajul. Vă rugăm, ajutați-ne să-i înapoiem lucrurile atât de dragi ale soțului ei”, a scris Emmy pe Facebook.

Apelul tinerei a fost distribuit de peste 160.000 de ori pe Facebook.

Autor articol: Adriana Niculescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!