Se întâmplă în UK

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 10 iulie 2016

Dennie Lees

Din cuprins:

 • Implanturi cu… recul
 • „Lasă-l jos, e bărbatul meu”
 • Cuplu nigerian are un copil alb cu ochii albaștri

 

Implanturi cu… recul

O tânără de 24 de ani din Belgia (foto sus) a fost la un pas de moarte după ce implanturile sale cu silicon au „explodat” pur și simplu.

Dennie Lees susține că de vină ar fi calitatea proastă a implanturilor, dar și serviciile de slabă calitate oferite de clinica la care a fost operată. Tânăra a plătit 2.375 de lire sterline pentru intervenția chirurgicală, un preț considerat ieftin pentru o astfel de intervenție.

Potrivit tinerei, intervenția chirurgicală a avut loc la o clinică din Marea Britanie.

„M-am trezit într-o dimineață cu dureri cumplite. Mi-am dat sutienul jos și pur și simplu au țâșnit afară. A fost dezgustător. Eram atât de speriată.

Mama și iubitul meu m-au dus de urgență la spital, unde un lichid a început să curgă din sânii mei.”

Doctorii i-au spus că, dacă nu ajungea la timp la spital, ar fi putut să moară, din cauza infecțiilor de la ambii sâni.

 

„Lasă-l jos, e bărbatul meu!”

Michelle Mone

Michelle Mone, o cunoscută femeie de afaceri din UK, proprietară a unei companii de lenjerie intimă pentru femei, a făcut o gafă de proporții în timpul unei conferințe care a avut loc în Vietnam.

La finalul discursului pe care l-a susținut în fața unei săli cu 3.000 de oameni, un tânăr s-a apropiat de Mone pentru a-i înmâna un buchet de flori.

Din cauza staturii mici a tânărului, Mone a crezut că este un copil, așa că l-a luat drăgăstos în brațe pentru a-și face un selfie cu el. Numai că tânărul avea 22 de ani, nu 6, așa cum credea ea.

Ca și cum momentul nu ar fi fost suficient de penibil, o voce de femeie a răzbătut prin sala de conferințe: „Lasă-l jos, e bărbatul meu”. Era vocea soției lui Nguyen Tan Phat.

Jenată, Michelle Mone a postat un mesaj pe Twitter în urma incidentului.

 

Cuplu nigerian are un copil alb cu ochii albaștri

cuplu-nigeria-copil-alb-ochi-albastri

Caz incredibil. Doi tineri din Nigeria au devenit părinții unui copil cu pielea albă și ochii albaștri, într-un spital din Londra.

Totuși, Ben și Angela, care au deja doi copii de culoare, nu-și pot explica întâmplarea, pentru că nu au niciun urmaș alb în familie.

Primele îndoieli în ceea ce privește fidelitatea femeii au fost imediat spulberate de către medici. Aceștia au spus că este un fenomen rar care încă nu poate fi explicat științific.

În urmă cu câțiva ani, un cuplu din Marea Britanie a avut gemeni, unul negru și altul alb. „Regulile geneticii sunt complexe și nu le înțelegem mereu, ceea ce se întâmplă în multe cazuri”, a declarat un expert în genetică.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

8 pareri la “Se întâmplă în UK”

 1. Kristy Spune:

  Gee whiz, and I thguoht this would be hard to find out.

 2. Matilda Spune:

  Your post captures the issue pelctfery!

 3. Dortha Spune:
 4. Geri Spune:
 5. Lotta Spune:
 6. Rocky Spune:
 7. Della Spune:
 8. Elida Spune:

Spune-ti si tu parerea!