Se întâmplă în UK

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 6 martie 2016

gasca

Din cuprins:

  • £270.000 recompensă
  • Urmările unei postări pe Facebook
  • Concediu menstrual?!
  • Cadou cu trimitere la închisoare
  • A zburat cu pașaportul iubitei lui!

 

£270.000 recompensă

Locuitorii unui oraș din UK oferă o recompensă uriașă pentru prinderea persoanei care a împușcat mortal o… gâscă! Astfel, oamenii din Sandon oferă suma de £270.000 oricărei persoane care poate oferi informații cu ajutorul cărora să fie prins criminalul. Oamenii sunt revoltați de odioasa crimă, întrucât gâsca era mascota orașului. Mai mult, autoritățile își propun inclusiv efectuarea autopsiei.

 

Urmările unei postări pe Facebook

catuse1

Doi tineri, în vârstă de 22 și 27 de ani din Marea Britanie, și-au bătut joc de judecătoarea care le dăduse o pedeapsă cu suspendare, într-o postare pe Facebook. Văzând acestea, femeia i-a rechemat în judecată și i-a trimis la închisoare.

Frații Daniei și Samuel Sledden fuseseră condamnați inițial la câte doi ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de canabis. La numai 40 de minute de la aflarea sentinței, aceștia au postat pe Facebook mesaje denigratoare, cu caracter sexual la adresa judecatoarei, care a fost prea blândă, conform The Independent.

 

Concediu menstrual?!

uk_concediu menstrual

Conducerea companiei „Coexist”, cu sediul în Bristol, a luat decizia de a le acorda angajatelor „concediu menstrual”. Aceasta susține că a gândit această soluție deoarece cei mai mulți angajați ai săi sunt femei și a dorit să le ofere un loc de muncă mai confortabil și mai flexibil.

Managerii companiei consideră că decizia de a le acorda angajatelor concediu menstrual va spori productivitatea.

„Am văzut femei care suportau cu greu durerea, însă stăteau liniștite la birou, pentru că se simțeau rușinate să discute despre așa ceva. Pe lângă asta, ele simt că nu pot să-și ia liber, pentru că nu se încadrau în nicio categorie de boală, iar acest lucru nu este corect”, a declarat un director al companiei, citat de huffingtonpost.co.uk.

 

trimiteri-sus-4

Bizarerii adunate din UK (02.03.2016)

Bizarerii adunate din UK (07.02.2016)

Se întâmplă în UK

Statul pe social în UK. Idee măreaţă, cu urmări din cele mai groaznice

trimiteri-jos-4

 

Cadou cu trimitere la închisoare

cocaina

O britanică, Nicola Austen, a ajuns la închisoare după ce i-a cumpărat fiicei sale aflate în pragul majoratului 12 pliculețe de cocaină. Femeia a vrut să fie sigură că fata ei se distrează cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani. Britanica de 37 de ani a recunoscut că plănuia să ia cele 5.65 grame de cocaină împreună cu fiica ei, studentă și mama unui copil, în timpul petrecerii, dar „cadoul‟ a fost descoperit de poliție înainte să își ducă planul la bun sfârșit.

 

A zburat cu pașaportul iubitei lui!

uk-josh reed-pasaport iubita

Josh Reed, un bărbat înalt, cu barbă, a călătorit spre Germania cu un avion al companiei Ryanair, având la el pașaportul iubitei lui, o tânără brunetă și mică de statură, fără ca cineva de la aeroport să fi sesizat că actul, însoțit de o poză, aparține unei femei, scrie mirror.co.uk.

Potrivit acestuia, la îmbarcarea în avion i-ar fi fost verificat doar biletul, nu și pașaportul. Așa se face că, odată ajuns în Germania, el este cel care a observat cu stupoare că a circulat cu pașaportul greșit.

Un purtător de cuvânt al companiei Ryanair a confirmat incidentul, dând asigurări că nu se va mai repeta. Cu toate acestea Ryanair a subliniat că ține de responsabilitatea pasagerului să aibă actele corespunzătoare la el, atunci când se folosește de serviciile acestei companii.

Josh Reed și-a folosit permisul de conducere pentru a trece de securitatea de la aeroportul din Germania.

Autor articol: Adriana Niculescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!