Se intoarce si Papp!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 februarie 2014

520 paul pappPaul Papp se intoarce in Romania dupa ce in aceasta iarna Adi Mutu, Claudiu Keseru, Dan Nistor, Denis Alibec sau Ianis Zicu au ales sa revina si ei acasa.

Fundasul lui Chievo va fi imprumutat la Astra pana in vara, iar in viitorul apropiat ar urma sa semneze documentele, asta dupa ce Papp isi va rezolva problemele in Italia. Fostul fundas al Vaslului spera ca revenirea sa-i dea sansa sa joace mai mult si sa intre in atentia echipei nationale.

“Trebuie sa mai rezolv niste probleme in Italia si apoi vin la Bucuresti. Eu vorbisem cu cei de la Astra, am vorbit cu cei de la Chievo, dar ei mi-au zis ca e ok, dar sa astept sa transfere un alt fundas. Bine, ei mi-au zis sa astept 2-3 zile, dar a fost o saptamana. si-au gasit fundas si m-au lasat sa plec.

Am decis sa vin la Astra pentru ca este un bun prilej sa fiu din nou vazut. Nu prea am mai jucat in ultima vreme. Sunt imprumutat la Astra pana la vara. Dorinta mea acum este sa ma pregatesc foarte bine si sa joc cat mai mult. Vin la Astra ca sa-mi ajut colegii, suntem o echipa, sa tragem toti pentru acelasi obiectiv. M-am gandit si sa revin la echipa nationala. asta a fost primul gand, sa joc bine la Astra si sa revin la nationala”, a declarat Paul Papp.

Paul Papp a fost transferat de Chievo in vara lui 2012. FC Vaslui a obtinut pentru el 2.5 milioane de euro. intr-un sezon si jumatate fundasul de 24 de ani a jucat in total 14 partide in Serie A si a reusit si un gol.


Etichete: , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!