Se lanseaza „Moneyspeak”

Articol publicat in sectiunea UK la zi pe data 4 mai 2009

„Moneyspeak” este o unealta interactiva, deosebit de simpla, care va putea fi accesata si folosita prin intermediul retelelor sociale Facebook sau MySpace.

Ea nu va face altceva decat sa puna intr-un context adecvat termenii economici, de cele mai multe ori alarmisti, cu care ne confruntam zilnic.

„Moneyspeak” dispune, de fapt, de doua functii:

Prima este un „search-bar” ce va putea fi utilizat pentru a cauta un anume cuvant sau o anumita fraza din domeniul financiar. In acel moment el va cauta termenul si va prelua cele mai relevante referinte gasite online.

De asemenea, el identifica informatiile relevante prin cautarea acestora in directoarele listate in paginile Directgov. Aceasta este pagina oficiala nationala, care contine absolut tot ce este nevoie sa aflati despre informatiile guvernamentale esentiale.

Jayne Nickals, directorul executiv al Directgov, a declarat: „Directgov primeste mai mult de 18 milioane de vizite lunar. Punand in circulatie astfel de instrumente de cautare, il vom face si mai accesibil publicului larg.”

Informatiile acoperite de DirectGov includ taxele auto, gasirea unui loc de munca sau ajutorul legat de plata ipotecilor. Termenii ce pot fi cautati prin „Moneyspeak” sunt „crestere cantitativa” sau „stimulare fiscala”, acestia fiind doar doi dintre sutele la care raspunde aplicatia.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!