Se lansează Ghidul Românesc

Articol publicat in sectiunea Articole importante, Diaspora pe data 9 iunie 2014

Ghidul Românesc, publicaţie a comunității românești din Marea Britanie, va fi lansat în 11 iunie la sediul Ambasadei României și al ICR Londra din 1 Belgrave Square, anunță organizaţia Români Online.

Ghidul conţine şaizeci de pagini de informaţii utile, de ultimă oră, despre serviciile aflate la dispoziţia românilor de pe întreg teritoriul Marii Britanii: de la informaţii consulare până la adrese de magazine, biserici, restaurante, asociaţii şi fundaţii.

Ghidul Românesc se va distribui gratuit la toate punctele de interes ale românilor din Marea Britanie, informează reprezentanții Români Online. Acesta va fi disponibil și în varianta electronică la adresa de web www.romani-online.co.uk/ghid.

„Sărbătorim zece ani de la înfiinţarea organizaţiei Români Online prin lansarea acestui nou proiect destinat comunităţii româneşti din Marea Britanie: publicaţia Ghidul Românesc. Comunitatea noastră simte acum nevoia unei bune comunicări pentru a putea participa mai activ la crearea profilului său puternic în cadrul societăţii britanice multietnice. Publicaţia Ghidul Românesc este un instrument esenţial în acest proces de coagulare.”, a declarat Adrian Cherciu, director Români Online.

Acest proiect a fost realizat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe (Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni). Apariția publicației a fost susținută și de Ambasada României în Marea Britanie, Festivalul de Film Românesc – Londra, Revista Convorbiri Românești, Traduceri Autorizate Londra, se precizează într-un comunicat de presă al celor de la Români Online.

Autor articol: Marcel Istrate

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!