Se redeschide sala Dinamo

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 29 aprilie 2016

627 sala dinamoSala „Dinamo” se redeschide publicului după aproximativ 5 luni timp în care a fost închisă de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) pentru că nu erau îndeplinite normele de securitate la un eventual incendiu, notează presa de la București.

Prima partidă cu spectatori în arena din Ştefan cel Mare a fost Dinamo-Dunărea Călăraşi la handbal masculin, în cadrul play-off-ului Ligii Naţionale.

„Sala de sport competiţională Dinamo îşi deschide porţile pentru suporterii alb-roşii. În urma apariţiei în Monitorul Oficial din 22.03.2016 a Legii 33/2016 privind aprobarea OUG 52/2015, s-a creat posibilitatea exploatării obiectivelor care nu au autorizaţie de incendiu pe proprie răspundere, cu condiţia obţinerii autorizaţiei până pe 31.12.2016. În aceste condiţii, la nivelul conducerii CS Dinamo s-a luat decizia utilizării Sălii de sport competiţionale Dinamo, cu adoptarea tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea apariţiei vreunui incendiu”, se specifică într-un comunicat postat pe site-ul oficial al CS Dinamo.

La sfârşitul acestei săptămâni începuse play-off-ul Ligii Naţionale de handbal masculin, iar Dinamo aștepta câţi mai mulţi spectatori la meciul cu Dunărea Călăraşi. „Este cea mai bună veste pe care o puteam primi. Aveam nevoie de suporteri, pentru că ştim cât de mult contează energia pe care ni-o transmit” „, a declarat antrenorul principal al echipei de handbal, Eliodor Voica, pentru reprezentanții mass-media.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!