Se trezește Getafe!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 19 iunie 2014

539 cosmin contraSosirea antrenorului Cosmin Contra la Getafe a trezit din nou în sufletele suporterilor formaţiei de la periferia Madridului speranţa că pe ]Colosseum” se va putea face din nou performanţă. Noul proiect al spaniolilor, condus de românul sosit de la Petrolul, a dus la un fenomen care dă speranţe oficialilor că tribunele micuţului stadion al grupării din Primera Division va fi din nou plin, meci de meci.

Cererea de abonamente pentru sezonul următor a fost una atât de mare încât oficialii lui Getafe au decis să pună în vânzare încă de sâmbăta trecută pass-urile pentru sezonul 2014-2015. Preţurile pentru bilete au fost reduse substanţial, iar pentru adolescenţi şi vârstnici a fost introdusă o categorie separată de preţuri.

Pentru 2014-2015 au fost anunţate preţuri de 220 de euro la abonamentele generale, care pot ajunge până la 420 de euro în cazul unui loc în tribuna acoperită. Pentru tineri şi bătrâni, tarifele variază între 115 şi 325 de euro. În această din urmă categorie se încadrează persoanele născute între 1984 şi 2000, respectiv cele care au peste 65 de ani. De asemenea, cei fără loc de muncă pot achiziţiona abonamente la preţul special de numai 115 euro.

Persoanele care vor avea abonamente stagionale pentru sezonul viitor vor primi prin ele acces la meciurile din Primera Division, Cupa Regelui, cele ale echipei secunde a clubului şi la ale altor categorii de vârstă.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!