Sebastian Stan, românul care a înnebunit actrițele de la Hollywood

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 7 noiembrie 2014

sebastian stan

Nu doar românce superbe precum Mădălina Ghenea, Anamaria Marinca sau Ana Ularu fac furori la Hollywood. Avem și tineri actori care au cucerit inimile vedetelor din Cetatea Filmului. Sebastian Stan a obținut recent încă un nou rol într-o producție în care va juca alături de nume mari ale cinematografiei.

 

Bifează roluri mari

Meryl Streep va interpreta rolul mamei lui Sebastian Stan în pelicula „Ricki and the Flash”. Sau invers. Stan va juca rolul fiului lui Meryl Streep. Cert este că succesul pe care actorul de origine română îl are la Hollywood îl aduce din nou în preajma unor vedete de calibru. Și asta pentru că recent, actorul Sebastian Stan, în vârstă de 31 de ani, a semnat cu Studiourile Marvel pentru nu mai puțin de nouă producții!

Printre filmele în care constănțeanul, celebru și pe plaiuri mioritice după rolul din serialul „Gossip Girl”, joacă se numără „Captain America: The Winter Soldier”, unde interpretează rolul lui Bucky Barnes sau Soldatul Iernii, un fost prieten al eroului principal, transformat în adversarul său numarul unu. El a devenit astfel primul actor român din istorie care joacă rolul unui supererou.

„Am avut cinci luni la dispoziție să mă pregatesc pentru rol. Am studiat despre Razboiul Rece. M-am documentat despre istoria KGB-ului. M-am uitat la o gramadă de filme cu spioni și documentare și am învățat cât mai multe lucruri despre perioada aceea, încercând să înțeleg ce s-a întâmplat atunci. Am studiat și metodel KGB-iste și am experimentat chiar și tehnica spălării pe creier”, a declarat Stan, potrivit adevarul.ro.

Din distribuția peliculei mai fac parte Scarlett Johansson și Chris Evans.

În „The Martian”, regizat de faimosul Ridley Scott, îl va interpreta pe omul de știință dr. Chris Beck și unde va juca alături de Matt Damon.

 

Are succes la divele de peste ocean

Dar frumosul actor nu a scăpat neobservat de tinerele actrițe. Și așa cum Mădălina Ghenea le-a ajuns la inimă unor actori renumiți precum Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler, și Sebastian Stan face furori la Hollywood.

Actorul a avut deja două relații de durată, mai întâi cu actrița Leighton Meester, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului „Gossip Girl”, și apoi o alta, Jennifer Morrison, celebră pentru rolul său din „Dr. House”. Ochii albaștri și trăsăturile bine conturate par să fie cele care le-au atras atenția divelor de peste ocean.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!