Șefii Petrolului, în arest la domiciliu

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 23 ianuarie 2015

566 petrolulMagistraţii Tribunalului Prahova au dispus scoaterea din arest preventiv şi plasarea în arest la domiciliu a acţionarilor Petrolul Ploieşti, Daniel şi Nicolae Capră, dar şi a directorului general al clubului, Marius Bucuroiu.

Decizia instanţei nu este însă definitivă şi poate fi contestată de către procurorii DIICOT, care instrumentează acest dosar şi care au dispus trimiterea în judecată a şapte persoane, alături de alţi nouă inculpaţi.

Pe 18 decembrie 2014 procurorii DIICOT Ploieşti au trimis în judecată 16 inculpaţi, între care acţionarii clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, soţiile acestora şi directorul general al clubului ploieştean, sub acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Patronii clubului de fotbal Petrolul Ploieşti şi ceilalţi inculpaţi din acest dosar sunt acuzaţi că au creat un circuit economic fictiv prin care au produs un prejudiciu de 15.400.000 de euro prin acţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani, iar acest lucru ar putea avea consecințe grave în ceea ce privește formația ploieșteană.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!