Selenei de la Candy îi place să cânte la Londra

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Monden pe data 25 mai 2016

uk-elena-vasilache-selena-ex-candy-la-londra

De trei ani de zile, Selena din fosta trupă de munzică Candy, pe numele ei real Elena Vasilache, se află la Londra și își continuă o binemeritată carieră în muzică, după cum informează libertatea.ro.

Vă amintiți probabil de Giulia, Claudia și Selena, fetele de la trupa Candy înființată cu ani în urmă de Laurențiu Duță. Trupa s-a destrămat destul de repede, dar fetele au continuat cariere solo de succes. Dacă Giulia Anghelescu și Claudia Pavel au ales România, Elena Vasilache, căreia nu prea i-a mers cariera solo în țară, a vrut să încerce și o experiență afară. A ales în urmă cu trei ani capitala Angliei și aici, potrivit libertatea.ro, i-a cucerit pe englezi imediat.

„Ușor-ușor, Elena Vasilache”, scrie Libertatea, „a început să se facă cunoscută la Londra, unde are o mulțime de concerte și este invitată la tot soiul de petreceri private. Deocamdată, blonda nu a mai lansat nimic nou, ci îi încântă pe englezi cu cover-uri. De apreciat că Selena nu și-a uitat niciodată originile și încearcă să promoveze cât mai mult hit-urile românești. Cea mai apreciată piesă interpretată de ea este «Lie Ciocârlie», care a avut mare priză în rândul Dj-ilor, care au preluat-o și au mixat-o imediat.” Pe lângă concerte, Elena se implică în tot felul de proiecte artistice.

—————————————

„Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă țară, să văd cum este. Pur și simplu, am plecat fără să mă gândesc prea mult. Acum Londra aproape că a devenit orașul meu, un oraș minunat, dar greoi pentru mulți. Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare.”

Selena, declarație în cadrul unui interviu metropotam.ro în urmă cu un an și jumătate

—————————————

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!