Selymes a preluat Oțelul

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 25 septembrie 2014

551 tibor selymesTibor Selymes a declarat în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial în funcţia de antrenor al echipei Oţelul Galaţi, că a acceptat propunerea pentru că „este vorba despre fosta campioană a României”.

„Am acceptat să vin pentru că este vorba de Oţelul Galaţi, fosta campioană a României. Mă bucur că am alături de mine oameni de fotbal, ca Munteanu şi Burcă. Ei ştiu că este nevoie de răbdare, că performanţa nu se face peste noapte”, a spus Selymes, care a anunțat că îi va avea ca antrenori secunzi pe Daniel Florea şi Valentin Sinescu.

Team managerul Cristian Munteanu și-a exprimat credința că Tibor Selymes poate redresa echipa. „Ne-am dorit foarte mult un antrenor tânăr, cu o mentalitate nouă. E un fost jucător din Generaţia de Aur, cu vastă experienţă internaţională. Cred că împreună cu el vom redresa echipa. Nu ne pierdem speranţa”, a spus el.

Fostul internaţional Tibor Selymes, în vârstă de 44 de ani, îl înlocuiește pe germanul Michael Weiss. Debutul ca antrenor l-a făcut în 2005, la FC Sopron, după care a condus echipele Liberty Oradea, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, FCM Târgu Mureş, Dinamo II, Săgeata Năvodari şi Kaposvari.

Selymes va debuta pe bancă la Oţelul Galaţi în meciul din deplasare cu CF Brăila, în Cupa României.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!