Sexy versus vulgar

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 17 octombrie 2014

moda

Este o linie fină între sexy și vulgar, între o aparțtie stilată și una eșuată, iar secretul se află, adesea, în cantitatea de piele pe care o dezvălui. Iată, în continuare, o serie de sugestii pentru a nu cădea în categoria mai vulgară:

– Un decolteu adânc este sexy atunci când apare pe o rochie lungă, de seară, și vulgar când e asociat unei fuste scurte, sau unui spate gol.

– Dacă ai de gând să îți arăți piciorele prin șlițul unei fuste, asigură-te că nu îți arăți și decolteul în același timp. Desigur, dacă ești Rihanna, poți purta și decolteu și șliț pe picior în același timp, dar probabil nu ești. O fustă midi cu șliț pe picior este extrem de sexy, mai ales atunci când o porți în combinație cu un top simplu, care nu dezvăluie prea mult. Sugestie: poart-o cu un pulover sau o cămașă masculină atunci când e mai frig afară, sau cu un top la baza gâtului, fără mâneci, când temperaturile cresc.

– Un decolteu adânc arată divin pe o rochie cu mâneci, al carei tiv se oprește imediat sub genunchi.

– Un spate decoltat arată extrem de sexy pe un top la baza gâtului. Atunci când păstrezi misterul și asupra picioarelor – o salopetă sau o rochie lungă – spatele devine elementul central de atracție.

– Acum le vezi, acum nu. Atrage atenția asupra picioarelor purtând o rochie mini cu un palton lung. Nu te gândești la eleganță atunci când vezi o pereche de pantaloni scurți, dar o jachetă structurată, purtată deasupra, adaugă un plus de stil.

– O rochie până la glezne, cu un decupaj în zona taliei, poate fi o elegere perfectă pentru un eveniment formal; sau poartă un crop top cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă pentru a lăsa să se vadă o fracțiune foarte mică din abdomenul tău.

– Un top minimalist cu design structural și un decupaj în zona abdomenului arată perfect în ținute de zi sau de seară. Alăturat unei perechi de pantaloni lungi, nimeni nu va sesiza decupajul, și totuși ținuta ta va primi acea infuzie de stil și sex appeal.

– Dezvăluie-ți umerii, păstrând restul ținutei cât mai simplă și casual. 

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!