Sfat de la Ilie Năstase

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 10 iulie 2014

542 ilie nastaseFostul tenisman Ilie Năstase a declarat că finala de la Roland Garros şi semifinala de la Wimbledon reprezintă un început bun pentru Simona Halep, pe care a sfătuit-o să nu mai joace cu 2-3 săptămâni înainte de ultimul Grand Slam al anului, US Open, pentru a fi în formă.

„O finală şi o semifinală de Grand Slam reprezintă un început bun. Simona poate să facă şi mai bine decât mine, dacă poate. Văd că joacă mai multe turnee, dar ar trebui să nu mai joace cu 2-3 săptămâni înainte de US Open, pentru a fi în formă”, a declarat Năstase, el fiind prezent la Gala Ambasadorilor Turismului Românesc.

Năstase a semnat în locul lui Halep, care nu a fost prezentă deoarece avea antrenament, „contractul pentru România turistică”, un paşaport diplomatic, şi a primit diploma de ambasador al turismului românesc: „Anul trecut n-a venit Nadia şi tot eu am semnat contractul. Simonei trebuie, însă, să-i dăm credit, s-o susţinem în continuare, pentru că are o finală de Ronald Garros şi o semifinală la Wimbledon”, a spus el.

La Gala Ambasadorilor Turismului Românesc au fost prezenţi Horia Tecău, Mihai Covaliu, studenta de etnie romă Anina Ciuciu, informaticianul Ionuţ Budişteanu şi violonistul Alexandru Tomescu, aceştia, alături de Halep, primind, luni, la Guvern, titlul de ambasadori ai turismului românesc şi fiindu-le înmânate paşapoartele diplomatice aferente.

„Faptul că sunt aici arată că am făcut ceva în viaţa mea de până acum. Este o onoare să fiu ambasadorul României, eu prin activitatea mea am încercat şi încerc mereu să promovez turismul românesc”, a spus și Horia Tecău.

La evenimentul de la Stejarii Country Club au mai putut fi văzuți Octavian Bellu, Helmuth Duckadam şi Camelia Potec.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!