Show-rile TV, regizate pentru onorarii exorbitante!

Articol publicat in sectiunea Divertisment pe data 19 iunie 2014

Andreea Mantea2

Te uiți cu interes la emisiunile-concurs sau la reality-show-uri? Foști angajați susțin că cele mai multe dintre ele sunt atent regizate tocmai pentru a face audiență! Iar vedete precum Bianca Drăgușanu sau Andreea Mantea nu ar fi altceva decât niște marionete menite să țină publicul cu ochii ațintiți pe micul ecran!

Un fost angajat al Antenei 1 a dezvaluit pentru click.ro câteva secrete din culisele emisiunilor la care a lucrat.

„Dacă ai un show de talente, povestea concurenților e foarte importantă. Cu cât e drama mai mare, cu atât mai bine. Pentru un show precum «Burlacul», însă, sunt alese concurente cât mai diferite ca și educație și comportament și, în general, cu cât ești mai țoapă și ai gura mai mare, cu atât șansele tale să fii selectata și să ajungi până în finală cresc. La fiecare eliminare, echipa știe cine va fi eliminată și operatorii știu exact cui trebuie să-i surprindă reacțiile. Cu cât plânge mai mult, cu atât mai bine”, a declarat sursa citată.

Potrivit acesteia, scandalurile sunt cele care țin publicul „în priză”, astfel că există oameni în echipă care întărâtă concurentele una împotriva celeilalte. Totul are un scenariu bine pus la punct, se reiau de mai multe ori filmările dacă o scenă nu a decurs bine sau dacă replicile nu au fost spuse corect. „Și Andreea Mantea, «Burlăcița» de acum, merge pe același tipar: nu va rămâne într-un final cu nimeni, chiar dacă a ales deja un concurent. Ea e doar o marionetă pentru producătorii show-ului, lucrează după un anumit scenariu. La X Factor nu sunt interesați cât de bine cânți, ci dacă ai gura mare și te poți certa la nesfârșit, iar piesele sunt alese de cei din echipă!”, a mai spus sursa pentru click.ro.

Iar întregul spectacol aducător de audiență este și o sursa importantă de venit pentru vedetele care îl promovează. Potrivit wowbiz.ro, Andreea Mantea a obținut pentru rolul de „Burlăcița” un onorariu de 50.000 de euro, de trei ori mai mult decât a luat Bianca Drăgușanu, prima protagonistă a show-ului. Roșcata a încasat pentru emisiune în jur de 15.000 de euro.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!