Si-a batut fostul angajat roman

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 16 iunie 2013

Imaginile filmate cu un roman batut cu bestialitate de fostul sau angajator in interiorul Plough Hotel din Northampton au aparut in paginile mai multor publicatii, in primele zile ale acestei luni.

Sorin Paraschiv, un barbat trecut de 50 de ani, a fost palmuit, impins pe jos, lovit cu picioarele si tarat de Robert Hardman (54 de ani), proprietarul hotelului pentru care lucrase. Romanul, care lucrase ca si chelner, dar a renuntat la slujba, si-a infuriat fostul sef cerandu-i sa-i plateasca o restanta salariala neachitata de £800.

Camerele de luat vederi au inregistrat agresiunea care a durat 50 de secunde. In imagini se observa cum o receptionera incearca sa intervina pentru a-i lua apararea romanului, in timp ce acesta era tarat pe jos si scos in acest fel din incinta hotelului.

Robert Hardman si-a recunoscut vinovatia in fata tribunalului Northampton Vrown Court, care l-a condamnat in 3 iunie la o pedeapsa de 18 luni de inchisoare cu suspendare, sa munceasca 180 de ore neplatite si sa plateasca £250 (cheltuieli de judecata) si £1.751 (despagubiri victimei).

Autor articol: Marcel Istrate

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!