Și-a scos la vânzare mașina placată cu cristale Swarovsky!

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi, UK la bani mărunţi pe data 8 aprilie 2016

uk_Daria_Mercedes Swarovsky1Mașina Dariei, o studentă din Marea Britanie, a atras atenția britanicilor în ultimele săptămâni. Aceștia au considerat că tânăra deține cea mai „bădărană” mașină din câte există.

Motivul performanței nedorite: mașina este placată cu cristale Swarovsky, arătând ca o bijuterie uriașă. Tânăra a ajuns din nou în atenția presei cu cea mai vulgară mașină din câte s-a văzut, după cum a mai fost aceasta catalogată. Studenta Daria Radionova și-a scos la vânzare mașina Mercedes CLS 350 încrustată cu nu mai puțin de un milion de cristale Swarovsky.

Până acum, 25 de entuziaști și-au exprimat dorința de a pleca acasă cu mașina, licitația ajungând la suma de 153.000 de lire sterline. „Mașina este acum de vânzare pe eBay și licitația este în scopuri caritabile”, a spus proprietara de 21 de ani, de origine rusă, a cărei familie, milionară, trăiește în Republica Moldova. Daria a spus că o parte din sumă va merge și la o fundație care are grijă de câinii fără adăpost din țara sa natală.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!