Şi-a vândut hainele vechi pe eBay cu £30.000!

Articol publicat in sectiunea Bani, taxe şi beneficii, UK la bani mărunţi pe data 8 martie 2016

Laura Rose_vanzare-haine-ebay

O tânără de 21 de ani din Marea Britanie a câştigat o mică avere după ce şi-a vândut hainele pe eBay.

Laura Rose a câştigat 30.000 de lire sterline din hainele ei pe care nu le mai purta, în urma unor anunţuri de vânzare pe internet.

Afacerea nu a mers chiar de la început, deoarece încasa în jur de 20 de lire sterline, bani de buzunar, însă cu timpul a învățat din propriile greşeli şi a juns la fabuloasa sumă de peste 30.000 de lire sterline.

—————————————

„La început a fost doar o modalitate bună de a face rost de bani de buzunar – vindeam hainele care nu-mi mai plăceau și îmi cumpăram altele noi în loc.”

„La un moment dat, m-am gândit: «Pot să fac o afacere din asta». Am început să cumpăr haine și de la prietenii de familie. Le dădeam £10 pentru o sacoșă cu haine. Apoi am început să cumpăr de la angrosiștii din China, magazine ieftine și piețe locale.”

„De asemenea, am început să cumpăr lucruri ieftine de pe eBay, de la vânzători care au ținut licitația dimineața devreme sau au pus o fotografie proastă. Mă uitam la fotografii și la ce se vindea bine. A funcționat cel mai bine atunci când purtam chiar eu hainele în poză. Marjele de profit erau o nebunie – cumpăram haine cu £1 și le vindeam cu £20.”

Laura Rose

—————————————

 

trimiteri-sus-4

AFACEREA MEA DE PE EBAY

Fiscul îi vânează pe cei care fac comerţ pe eBay şi Amazon

Cum să te îmbraci ieftin și frumos: haine noi, la kilogram

Cât de uşor a pierdut un cuplu britanic £35 de milioane

trimiteri-jos-4

 

Laura, care studiază management de business la University of East Anglia, face acum suficienți bani pentru a-și permite vacanțe de lux în întreaga lume, de cel puțin trei ori pe an.

—————————————

„Mi-a luat în jur de șase luni până am reușit să trec de la bani de buzunar la un profit substanțial. Evident, au fost și încă sunt și multe lucruri care nu s-au vândut deloc sau de la care nu am avut profit. Nu s-a întâmplat peste noapte. Această afacere presupune mult timp și efort pentru a deveni un succes, dar este doar o chestiune de perseverență.”

Laura Rose

—————————————

Acum îi sfătuiește și pe alții cum să câştige bani din vânzarea lucrurilor de pe internet. Câteva dintre regulile pe care le are Laura Rose ca să ai succes atunci când îţi vinzi lucrurile pe eBay sunt: hainele să arate cât de cât bine. Fotografiile trebuie să aibă un background cât mai atractiv. Este important să nu renunţi să postezi chiar dacă este concurenţa mare. Şi preţul trebuie să fie cât mai atractiv.

—————————————

„Am avut întotdeauna în mine impulsul de a face bani. Când eram mică, am început s-o taxez pe mama pentru a călca hainele. Am fost un mic antreprenor de când mă știu.”

„Îmi place s-o fac; în cazul în care ar fi fost o corvoadă, nu ar fi devenit un succes.”

Laura Rose

—————————————

Autor articol: Adriana Niculescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!