Silueta dictează ce tip de rochie să porți

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 17 iunie 2016

moda_rochii vara in functie de siluetaAlege rochiile pe care le porți în funcție de silueta ta, astfel încât să îți evidențieze atuurile și să mascheze micile imperfecțiuni – iată ce rochie ți se potrivește ție!

Siluetă tip pară

Rochiile mulate în partea de sus și pe talie, dar ample în partea de jos sunt ideale pentru tine. Poți alege una cu mâneci scurte, bufante, pentru a crea echilibru.

Silueta tip măr

Nu îți trebuie o rochie mulată, dar nici una largă, ci o rochie pe lângă corp, evazată în partea de jos. O rochie care să urmărească ușor linia corpului este ideală pentru tine.

Silueta tip clepsidră

Alege rochia în cloș: o rochie mulată pe bust, care apoi devine mai largă. O asemenea rochie evidențiază talia și pune accent pe atuurile tale. Dacă simți nevoia să maschezi șoldurile, prinde o bluză în talie.

Silueta atletică

Alege o rochie tip cămașă pe care să o accesorizezi cu o curea prinsă în talie. Astfel, vei crea iluzia siluetei perfecte.

Silueta minionă

Secretul alegerii rochii perfecte dacă ești minionă este să nu fie una prea lungă ori prea largă. Alege o rochie mini, care să creeze impresia de picioare lungi. Evită rochiile mulate, care par ieftine și sunt vulgare.

Silueta femeii înalte

Dacă ești foarte înaltă, o rochie midi este exact ceea ce îți trebuie. Alege una cu umerii goi și nu ai cum să dai greș.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!