Silviu Lung a fost condamnat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 25 martie 2016

622 lungFostul portar al echipei naţionale a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare, însă executarea pedepsei a fost suspendată, firma de asigurări urmând să plătească daune victimelor accidentului a precizat pentru presă purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Craiova.

Trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală, fostul portar al echipei naţionale, Silviu Lung, a fost condamnat de către magistraţii Judecătoriei Craiova la un 1 şi 4 luni de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă şi la 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală. Cele două pedepse au fost contopite, astfel că va fi executată pedeapsa cea mai mare.

Pedeapsa de executare a fost însă suspendată, urmând ca firma de asigurări să plătească diverse daune celor trei victime ale accidentului rutier, astfel că antrenorul cu portarii al echipei CSU Craiova nu va face nici o zi de închisoare.

Silviu Lung a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală, în urma unui accident rutier în care a fost implicat Silviu Lung în anul 2014, când un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit, iar alte două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova. În urma măsurătorilor făcute atunci, a reieşit că Silviu Lung circula cu viteză deşi condiţiile de trafic era îngreunate de ceaţă. Accidentul a avut loc pe data de 8 ianuarie 2014 pe drumul european E 79 ce leagă Craiova de Calafat, în localitatea Radovan.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!