Simona nu mai este la Craiova

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 22 iulie 2016

638 gogarlaSCM Craiova s-a aflat într-o situaţie inedită în handbalul românesc, pentru o scurtă perioadă de timp a avut doi antrenori principali pe banca tehnică. Sezonul l-a terminat cu Simona Gogârlă, dar cam prin aceeaşi perioadă formaţia olteană a anunţat că a ajuns la un acord cu Bogdan Burcea. Încă de atunci s-a vehiculat că fostul antrenor de la Corona Braşov a fost adus la echipă pentru a prelua atribuţiile fostei mari handbaliste a României, însă SCM Craiova a insistat pe ideea că echipa va avea doi antrenori principali. Probabil că nu a crezut nimeni acest lucru, în Liga Naţională nu prea se potriveşte acest lucru.

De fapt, problema la SCM Craiova a fost alta: echipa olteană nu a putut renunţa la Simona Gogârlă pentru că ea mai avea contract pe încă un sezon. Iar antrenoarea şi-a îndeplinit obiectivul, ba chiar a refuzat un blat în ultima etapă a Ligii Naţionale în partida Rapid – Craiova, ceea ce este iar de apreciat. Caracter puternic, Simona Gogârlă, dar un antrenor cu personalitate şi Bogdan Burcea. 

SCM Craiova a început antrenamentele pentru noul sezon, iar principiul egalităţii pe banca tehnică nu a funcţionat. A devenit evident că Bogdan Burcea va fi cel care va conduce echipa, motivul pentru care, de altfel, a şi fost readus acasă. În atare condiţii, Simona Gogârlă a acceptat până la urmă ideea de a-şi rezilia contractul cu SCM Craiova. Până la urmă este un final aşteptat.

Nu este o situaţie anormală, ca un antrenor să fie înlocuit pe banca tehnică, până la urmă clubul consideră că poate realiza mai multe cu Bogdan Burcea în sezonul viitor. Rămâne însă o problemă de moralitate a oficialilor clubului, care nu i-au spus de la bun început fostei jucătoare a naţionalei ce intenţii au, ci au mizat doar pe faptul că Simona Gogârlă va ceda la un moment dat.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!