Sin vine acasă, Briceag rămâne

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 23 ianuarie 2015

566 craiovaMijlocaşul Andrei Sin este prima victimă a cantonamentului craiovean din Antalya, el fiind trimis în ţară după ce a fost făcut KO la antrenamentul de la începutul acestei săptămâni.

La un duel aerian, jucătorul a primit o lovitură puternică în nas de la un coechipier, acea fază fiind ultima pentru el în cadrul stagiului de la Belek. Sin a primit îngrijiri pe marginea terenului, apoi a fost transportat la spitalul din Antalya, însă în cele din urmă s-a decis ca jucătorul să se întoarcă în ţară pentru investigaţii suplimentare.

Unul dintre cele două transferuri ale iernii la CS Universitatea Craiova, Marius Briceag, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului din Bănie despre cantonamentul din Antalya şi despre integrarea sa în lotul alb-albastru.

“Este un pas imens pentru mine. Mă bucur că sunt în cantonamentul Universităţii Craiova, avem condiţii excelente de pregătire. Mă simt perfect. Îmi doresc să răsplătesc încrederea pe care conducerea o are în mine. Sunt diferenţe mari faţă de liga a doua, dar voi munci să mă adaptez cerinţelor. Sunt cerinţe mai mari aici, dar este firesc. M-am adaptat perfect, parcă aş fi de-o viaţă la Universitatea. Nu mă aşteptam să mă integrez aşa bine. Toţi băieţii sunt de treabă, iar cel mai bine mă înţeleg cu Silviu Izvoranu, cu care stau şi în cameră. Bine, cu el am fost şi coleg timp de 2-3 luni la Vâlcea” a spus fundaşul stânga adus de la CSM Râmnicu Vâlcea.

“Este uşor să lucrezi cu antrenori cu experienţă, care ştiu ce vor. Şi-au demonstrat valoarea, de când au venit, aţi văzut şi dumneavoastră, nu au nici o înfrângere”, a mai spus el.

Briceag a fost folosit în a doua repriză a amicalului cu Genclerbirligi, meciul fiind şi debutul său în tricoul Craiovei, la care spune că a avut emoţii. “Trebuie să recunosc că am avut emoţii la început, dar mi-am revenit pe parcurs. A fost destul de bine, ne-am făcut antrenamentul prin joc şi în plus am reuşit să obţinem şi un rezultat bun contra lui Genclerbirligi. Eu voi încerca să dau tot ceea ce am mai bun, să-mi ajut echipa cât mai mult. Îmi doresc să fac meciuri cât mai reuşite. Vreau în primul rând să fiu sănătos, să nu am parte de accidentări. Iar apoi să mă pregătesc cât mai bine, să facem meciuri bune, pentru a fi în formă atunci când va începe returul campionatului” a mai spus tânărul jucător de numai 22 ani.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!