Singură-singurică

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 26 decembrie 2016

London_Nicole

O tânără din Marea Britanie, care pierduse un tren de noapte spre orașul în care locuia, a rămas, speriată, pe un peron din Londra, neștiind unde să meargă până dimineața când urma să ia următorul tren.

Disperată că în gara pustie nu avea unde să se așeze sau să se ferească de răufăcători, iar centrul orașului era departe, fata a izbucnit în lacrimi.

S-a speriat și mai tare când a văzut că un bărbat fără adăpost se apropia de ea. Spre surprinderea ei, însă, acesta nu voia decât s-o ajute. A dus-o într-un local din apropiere care era deschis non-stop, a stat cu ea până când și-a cumpărat o cafea caldă și i-a promis că se întoarce dimineața la ora 5 după ea ca s-o conducă înapoi la gară.

Nicole i-a mulțumit, a așteptat să se facă ora 5 și, văzând că bărbatul nu se întoarce, a ieșit singură din local. Nu mică i-a fost mirarea când l-a văzut pe tânăr alergând după ea pentru a-și respecta promisiunea de a o conduce la gară. Bărbatul a fost nevoit să vină de departe și să ia și un autobuz pentru a ajunge la timp la ea.

Uimită, fata și-a făcut un selfie cu bărbatul fără adăpost și l-a publicat pe contul ei de Facebook unde a scris și că și-a schimbat pentru totdeauna părerea față de oamenii străzii și a învățat să nu mai judece persoanele din jur după aparențe.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

3 pareri la “Singură-singurică”

  1. LUCIAN Spune:
  2. Gabriel Spune:
  3. Gabriel Spune:

    Vreau sa facem sex

Spune-ti si tu parerea!