Slalom printre sporturi

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 21 decembrie 2009

PE SCURT:

  • Calificare ratata
  • Eliminari pe banda rulanta
  • Puchiu, stapana apelor
  • Un Ford pentru canotoare
  • Aproape de o victorie mare
  • De opt ori cel mai bun

 

 Calificare ratata

Echipa masculina de volei CVM Tomis Constanta a fost invinsa, in deplasare, de formatia franceza Montpellier Volley, scor 3-0 (25-17, 25-16, 27-25), si a ratat calificarea in optimile Cupei CEV. Tomis castigase in tur tot cu scorul de 3-0 si, in aceste conditii, s-a jucat setul decisiv, care a fost adjudecat de Montpellier Volley, cu 17-15.

 

Eliminari pe banda rulanta

Remat Zalau s-a calificat in faza urmatoare a Challenge Cup, dupa ce s-a impus in retur cu CY Pafiakos Pafos, 3-2. Tot in Challenge Cup, Stiinta Baia Mare, la masculin, si Stiinta Bacau, la feminin, au ratat accesul in turul urmator. Baia Mare a fost invinsa de Posojilnica Aich, acasa si in deplasare, cu 3-0. In CEV Cup, Dinamo a fost si ea eliminata de voleibalistii de la Buducnost Podgorica.

 

Puchiu, stapana apelor

Andreea Puchiu a participat, in perioada 28-29 noiembrie, la NEMO CUP. Au participat cluburi din Albania, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Slovenia, Turcia, Ucraina. Medaliile au avut forma celebrului pestisor. Andreea a primit cupa pentru „cea mai buna sportiva din competitie”. Andreea a stabilit primele cinci „best performance” si este acum invitata la mai multe reuniuni internationale de profil.

 

Un Ford pentru canotoare

Ford si Tiriac Auto au facut un cadou special Federatiei Romane de Canotaj. Elisabeta Lipa, vicepresedintele federatiei, a fost cea care a luat in primire darul pe patru roti, un Ford Transit Kombi nou-nout de noua locuri cu numeroase dotari optionale. „De acum incolo, datorita sponsorului nostru, vom merge si noi in conditii decente de transport in toate deplasarile echipei”, a declarat Lipa.

 

Aproape de o victorie mare

La Oradea s-a desfasurat partida a doua din preliminariile Ligii Mondiale 2010, cea in care Romania a intalnit campioana mondiala Serbia. Am pierdut cu 7-5, dar in ultimele minute ale confruntarii romanii au avut sansa de a-i egala pe adversari, la sase, insa nu au reusit, timp in care sarbii au mai inscris inca o data in poarta lui Dragos Stoenescu.

 

De opt ori cel mai bun

Marian Dragulescu a fost desemnat pentru a opta oara gimnastul anului. „Marocanul”, dublu medaliat la Mondialele de anul acesta, spune ca vrea sa participe si la Olimpiada de la Londra, dar cu o conditie: sa primeasca apartamentul promis de la Ministerul Administratiei si Internelor. Acesta i-a fost promis, pentru medaliile obtinute, dar se pare ca promisiunile nu au fost acoperite si de cheile casei.


Etichete: , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!