Slalom printre sporturi

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 24 iulie 2014

PE SCURT:

  • Tradiție în sărituri
  • Red Bull Romaniacs, la tineri
  • Nu ne batem cu Loke?
  • Tivadar, la CSM București
  • Steaua și-a luat american
  • Hănescu, bătut iar

Tradiţie în sărituri

Probă de tradiţie în atletismul românesc, săritura în lungime continuă să propună sportive de valoare, iar Campionatele Naţionale desfăşurate în weekend, la Piteşti, au oferit o finală spectaculoasă la groapa de nisip. Proba a fost câştigată de Alina Rotaru (CSA Steaua, 21 de ani), cu 6,74 m, nou record personal, o săritură care dă speranţe.

 

Red Bull Romaniacs, la tineri

Dealul Guşteriţa de lângă Sibiu a fost, pentru a treia oară consecutiv, punctul celui mai dificil raliu hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs. Jonny Walker a condus raliul încă din prima zi de off-road şi a izbutit să îşi păstreze poziţia de lider. Jonny Walker (23 de ani) a devenit astfel cel mai tânăr câştigător al Red Bull Romaniacs.

 

Nu ne batem cu Loke?

Naţionala de handbal feminin a Norvegiei efectuează un stagiu de pregătire în Ungaria. Selecţionerul Thorir Heigersson a convocat toate jucătoarele importante. Din lot nu face parte pivotul Heidi Loke, care a anunţat că se retrage temporar. România pare bucuroasă, urmând să joace cu Norvegia la CE din iarnă.

 

Tivadar, la CSM Bucureşti

Handbalista Mihaela Tivadar a semnat un contract valabil pe un sezon cu formaţia CSM Bucureşti, potrivit anunţului de vineri al clubului din Capitală. Mihaela Tivadar are 32 de ani şi joacă pe postul de centru sau inter, iar sezonul trecut a fost componentă a echipei SCM U Craiova, după mai mulţi ani în care a îmbrăcat tricoul formaţiei „U” Jolidon Cluj.

 

Steaua şi-a luat american

Echipa de baschet masculin Steaua CSM Eximbank Bucureşti a anunţat transferul lui Travis Watson, care a evoluat anterior timp de patru sezoane în Euroligă. Travis Watson are 33 de ani, 2.03 metri înălţime şi poate evolua ca extremă de forţă sau pivot. În sezonul anterior a jucat în Elveţia, la Lugano Tigers.

 

Hănescu, bătut iar

Victor Hănescu, 129 ATP, a ratat calificarea în turul doi al turneului de la Gstaad (Elveţia), dotat cu premii în valoare de 485.760 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei. Hănescu a fost învins în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 7-5, de argentinianul Juan Monaco, poziţia 105 în ierarhia mondială. Hănescu va primi 4.385 euro.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!