Slalom printre sporturi

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 11 septembrie 2014

PE SCURT:

  • Sadoveac, adus la Baia Mare
  • Bacăul, cu OCI Lions
  • Adversarele româncelor
  • Triunghiular de locul doi
  • Meci greu în Cupa Davis
  • Samara urcă în clasamente

Sadoveac, adus la Baia Mare

Handbalistul Marius Sadoveac este noul jucător al echipei Minaur Baia Mare, după 6 ani jucaţi la HCM Constanţa, cu care a câştigat tot atâtea titluri naţionale. Extrema dreaptă de 29 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Minaur Baia Mare. El ar putea debuta chiar împotriva fostei sale echipe, într-o restanţă a Ligii Naţionale.

 

Bacăul, cu OCI Lions

Vicecampioana la handbal masculin Ştiinţa Bacău va întâlni formaţia OCI LIONS, în turul doi al Cupei EHF, olandezii eliminând în primul tur al competiţiei echipa London Handball Club. Manşa tur este programată în 11 sau 12 octombrie, la Bacău, iar cea retur, în deplasare, o săptămână mai târziu. Câştigătoarea se va califica în turul trei al Cupei EHF.

 

Adversarele româncelor

CSU Alba Iulia și ICIM Arad vor întâlni LEC la baschet feminin echipe din Slovacia, Cehia şi Austria. CSU Alba Iulia va juca în grupa A, cu Rucon Nova Ves (Slovacia), respectiv CEZ Nymburk şi Kara Trutnov (Cehia). În grupa B, ICIM Arad va juca cu Valosum Brno, SBS Ostrava (Cehia), Flying Foxes Viena (Austria) şi Piestanske Cajky (Slovacia).

 

Triunghiular de locul 2

Echipa masculină de gimnastică a României s-a clasat pe locul 2 în triunghiularul cu Germania şi Elveţia, de la Obersiggenthal, gimnastul Andrei Muntean ocupând prima poziţie la individual-compus. Competiţia a fost câştigată de Germania, cu 342,80 puncte, iar Elveţia s-a clasat pe locul 3 (337,95 puncte).

 

Meci greu în Cupa Davis

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a declarat într-o conferinţă de presă că partida cu Suedia, contând pentru play-off-ul turului I, este dificilă deoarece reprezentativa scandinavă este formată din tenismeni tineri care nu au nimic de pierdut. El a mai spus că Suedia va veni relaxată, cu o echipă nouă.

 

Samara urcă în clasamente

Câştigătoare în Openul Cehiei, Eliza Samara continuă să impresioneze în tenisul de masă mondial. Eleva antrenorului Viorel Filimon a urcat extraordinar în ierarhia mondială a acestei luni datorită performanţei de la puternicul turneu şi se află în prezent pe poziţia a 13-a, cu 2.706 puncte, cea mai bună clasare a carierei sale.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!