Slalom printre sporturi

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 13 ianuarie 2014

PE SCURT:

  • Bute si Pascal, la antidoping
  • Sarbatori in Kenya
  • Mitrovic, la Valcea
  • Baia Mare, in fruntea clasamentului
  • Performanta aradeana de top!
  • Pivot american la Timisoara

Bute si Pascal, la antidoping

Conform informatiilor postate pe una dintre retelele de socializare, Lucian Bute si Jean Pascal au incheiat un protocol conform caruia se vor supune lunar testelor anti-doping, si asta pana in luna ianuarie a anului 2015. Asta mai ales pentru ca in echipa lui Pascal se afla mexicanul Angel Heredia, nimeni altul decat cel care ii procura steroizi lui Marion Jones.

Sarbatori in Kenya

Mai multi semifondisti si fondisti din lotul national de atletism au petrecut sarbatorile in Kenya, la Iten, la peste 2.400 de metri, mediul perfect pentru pregatirea atletilor de distante lungi. Marius Ionescu, Ancuta Bobocel, Cristian Vorovenci, Petronela Simiuc Panica si altii au avut parte de temperaturi de 20 de grade, acumularile fizice fiind principala lor grija in cantonamentul african. 

Mitrovic, la Valcea

Bojana Mitrovic, extrema stanga, a semnat cu ultima clasata din Liga Nationala, HCM Rm. Valcea, urmasa Oltchimului. Sarboaica este primul strain din istoria tanarului club. „Bojana va juca la Valcea, totul este ca si rezolvat. Am depus deja actele pentru a plati cartea internationala de transfer”, a declarat Toma Plesa, presedintele formatiei. 

Baia Mare, in fruntea clasamentului

HCM Baia Mare a revenit in fruntea Ligii Nationale de handbal feminin dupa ce a trecut cu 27-25 de formatia antrenata de Carmen Amariei, SCM Craiova. HCM Baia Mare a pornit bine in acest an, an in care spera sa cucereasca titlul pentru prima oara in istoria clubului, dar va trebui sa fie atenta, pentru ca surprize mai pot interveni, iar brasovencele de-abia asteapta sa profite. 

Performanta aradeana de top!

Baschetbalistele de la Universitatea Goldis ICIM Arad au realizat sezonul trecut o performanta unica la nivelul baschetului european. Campioana Romaniei a bifat 17 meciuri consecutive fara infrangere, 13 dintre ele in campionat si patru in competitia europeana in care este angrenata. Un rezultat neatins de nicio alta echipa din Europa, inclusiv de numele grele din competitiile europene.

Pivot american la Timisoara

Echipa de baschet masculin BC Timisoara a anuntat, saptamana trecuta, transferul pivotului american Darren Fenn, campion al Germaniei si castigator al Cupei Rusiei de-a lungul carierei, care a jucat ultima data la liderul din Franta, JDA Dijon. Pivotul american Darren Fenn are 33 de ani si 2.08 metri inaltime, iar Timisoara se bazeaza pe el pentru rezultate cat mai bune in campionat.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!