Smartphone-ul, la cele mai înalte cote

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 16 ianuarie 2015

Smartphone Saygus (2)Saygus, o companie din Statele Unite despre care nu s-au auzit foarte multe în ultimii ani, a lansat acum un telefon numit deja „super smartphone”!

Saygus V-Squared (poreclit V2) este un nou smartphone „creat cu componente și materiale de ultimă generație”, având însă un design puțin rigid. Funcționează cu Android 4.4 KitKat și este „dual-boot capable”.

 

Smartphone Saygus (2)

V2 are multe funcții interesante, inclusiv un scaner biometric de amprentă în partea dreaptă, Harman Kardon Sound Technology cu 3D Movie Audio și 2 sloturi microSD ce pot mări capacitatea telefonului până la 256GB. Asta deși memoria internă este și ea imensă, 64GB. Mai mult, noul device are Wireless HD – echivalentul wireless pentru HDMI – și are o cameră principală de 21MP și una frontala de 13MP, ambele având stabilizator optic!

Conform celor de la Saygus, V2 este rezistent la apă. Alte caracteristici: un display de 5 inch 1080p, infraroșu, procesor quad-core de 2.5 GHz Snapdragon, 3GB de RAM și o baterie de 3100 mah care poate fi încărcată wireless – iar cei de la Saygust susțin că bateria este la nivelul uneia de 4500 mah!

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!