Soacra lui Daniel Constantin, urmărită penal

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 31 martie 2014

Maria Pop, soacra ministrului agriculturii, Daniel Constantin, este urmărită penal pentru luare de mită și fals intelectual, informează DNA. Anunțul procurorilor anticorupție a fost făcut la solicitarea presei, după ce o publicație argeșeană a dezvăluit acuzațiile ce i se aduc Mariei Pop.

În comunicatul remis presei de DNA se confirmă și că alături de Maria Pop, care la data săvârșirii faptelor era consilier superior în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, mai este urmărit penal și Ionel-Cătălin Stoica, fost inspector principal în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, suspectat de luare de mită, fals intelectual, uz de fals și abuz în serviciu.

Procurorii spun că „există date și probe din care rezultă indicii rezonabile” potrivit cărora, în cursul lunii august 2013, cu ocazia unui control fiscal efectuat la o persoană fizică autorizată, cei doi suspecți au primit suma de 500 lei pentru a nu dispune măsurile legale ce se impuneau, ca urmare a aspectelor constatate.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!