Șobolanii din UK, din ce în ce mai mari

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi, UK la bani mărunţi pe data 17 aprilie 2016

uk_sobolan de 1 metru

Un șobolan de aproximativ un metru a fost prins de un grup de exterminatori, șocați de mărimea animalului care terorizase un întreg cartier britanic, arată thesun.co.uk.

Rozătoarea a fost capturată după ce o familie din Humberston, Grimsby, a sunat la exterminatori din cauza animalului care se plimba în voie prin curtea din spatele casei.

Cel care l-a prins, Jeff Sullivan, mărturisește că acesta este cel mai mare șobolan pe care l-a văzut în cei 18 ani de activitate în domeniu.

—————————————

„Sunt multe interpretări incorecte ale unor persoane care fac poze cu șobolanii pe care îi prind în așa manieră încât să pară mai mari decât sunt în realitate, dar acesta e real, este cel mai mare șobolan pe care l-am văzut.”

Sullivan

—————————————

Acesta nu este un caz singular pentru Marea Britanie. În luna martie, un șobolan de mărimea unui câine a fost prins la subsolul unui bloc de apartamente din Hackney, Londra. Animalul a fost capturat în apropierea unui loc de joacă pentru copii, iar oficialii primăriei se tem ca rozătoarea să nu se fi înmulțit și să aibă rude de dimensiuni similare.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!