Sorin Oprescu bănuiește cine l-a trădat

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 18 septembrie 2015

tradatorii_lui_oprescuPrimarul Capitalei, Sorin Oprescu, bănuiește că ar fi intrat în vizorul anchetatorilor din cauza fraților Cămătaru, precum și a fostului său șofer, Cristian Stanca, zis „Grenadă”. Procurorii DNA au arătat că primarul Sorin Oprescu devenise suspicios și începuse să discute tot mai des cu unul dintre complicii săi, Bogdan Cornel Popa, directorul Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane din cadrul Primăriei Capitalei. Acesta, însă, nu mai era de partea primarului, ci a anchetatorilor, înregistrând, pentru aceștia, discuțiile cu primarul general.

Astfel, în seara zilei de 2 septembrie, Sorin Oprescu a discutat cu Bogdan Popa mai multe subiecte, printre care bănuiala că ar fi vizat de o anchetă. Convorbirea a fost înregistrată de anchetatori. Din ea reiese că Oprescu îl suspecta pe fostul său șofer, făcând o legătură și cu clanul Cămătarilor, cu care Cristian Stanca ar fi prieten și rudă prin alianță.

Sorin Oprescu a fost suspendat din funcția de primar general al Capitalei, marți, după decizia definitivă de arestare preventivă. Consiliul General al Municipiului București l-a desemnat pe Ștefănel Marin (UNPR) în funcția de primar interimar. Edilul șef al Capitalei a fost arestat preventiv în 6 septembrie, de Tribunalul București, la cererea procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, care îl acuză de luare de mită.

În același dosar au mai fost arestați Cristian Stanca, fostul șofer al lui Sorin Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, director economic în Primăria Capitalei, Ruxandra Mihaela Petroi Avasiloae și Florin Supeală, directorul general și respectiv directorul adjunct al Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești de la Mogoșoaia, și omul de afaceri Claudiu Bengalici.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

O parere la “Sorin Oprescu bănuiește cine l-a trădat”

  1. hefzii Spune:

    S-a dus unde unde a fost sustinut de complicii lui; si nu unde ar merita, si nici unde doresc acesti pretini ai lui sa-l vada. In acest moment mii de persoane se roaga. In acest moment sute sau mi de persoane complice sau implicate in infractiuni cu acest puscarias se roaga. Nu se roaga insa ca acest infractor sa traiasca ; se roaga ca sa opresu sa crape, ca sa nu apuce sa sifoneze tot ce stie, si sa-i traga si pe ei la puscarie… De aceaia puscariabili se zvarcolesc si arunca in joc toate resursele de care dispun; in absolut toate structurile statului…. Findca daca s-ar aplica legile efectiv in romania; ar fi necesar sa se mai construiasca inca cel putin 500 000 de locuri la peliprava. Daca luati toti spagarii din primariile romaniei; toate cadrele medicale; pe cei din invatamant; din justitie; din vami din politie, si din absolut toate institutiile staului si nu numai…cum ar fi inspectori, ingineri constructori, patronii si directorii din unitatile de productie alimentara, medicante, farmacii, regii etc se depasete milionul de puscariabili. Si stiti care e culmea ca toti acestia ar considera ca oprescu merita macar vreo 10-20 de ani de puscarie…
    – Deci; multa sanatata dom primar la belu sau la peliprava! tie si acolitilor tai!!! Amicii tai se roaga pentru tine impreuna cu toate ghicitoarele in palme din romania sa faci mcar un atac cerebral ca sa ramai definitiv mut; daca un infarct fatal nu ti se potriveste inca… Oprescule fi fara grija ca se va gasii o armata de bocoitoare si de casaca gura care sa te petreca pe ultimul drum; unii din curiozitate, altii de bucurie si altii din obligatie…. O sa se spuna si despre tine ca despre vadim: ”despre morti numai de bine..” Deci; mort sa te vedem, dar nu inainte de a vomita tot ce stii; si tu dom doctor chiar esti o intreaga enciclopedie ambulanta a infractiunii si a infractorilor penali, nicidecum un fistecine oarecare…

Spune-ti si tu parerea!