Soția lui Tom Jones s-a stins din viață

Articol publicat in sectiunea Monden, UK la bani mărunţi pe data 16 aprilie 2016

Tom Jones si sotia Melinda Rose

Tom Jones este în doliu! Soția lui, Melinda Rose, s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu cancerul. Cei doi au trăit o poveste de dragoste incredibilă. Au fost căsătoriți 59 de ani, un record pentru Hollywood, și au mărturisit că s-au iubit toată viața la fel de intens ca în prima zi.

Femeia a descoperit în urmă cu doar câteva luni că suferă de cancer, dar nimeni nu și-a imaginat că va trece în neființă atât de repede. Apropiații cuplului spun că artistul a fost alături de iubita lui soție până în ultima clipă.

Cei doi au fost fotografiați de mai multe ori în ultimele luni mergând la medici în Los Angeles. Sir Tom Jones a fost tot timpul alături de soția sa și a recunoscut că ultimii ani ai cuplului au fost marcați de diverse probleme medicale pe care au reușit să le depășească cu succes. Din păcate, Melinda Rose nu a câștigat și bătălia cu această boală cumplită.

S-au căsătorit când aveau numai 17 ani, în timp ce așteptau venirea pe lume a primului lor copil. Deși presa a scris de-a lungul anilor despre posibilele aventuri ale artistului, cuplul a rămas unit. Tom Jones spunea despre soția sa că este iubirea vieții sale, iar Melinda Rose mărturisea: „Simt că trăiesc de fiecare dată când îl văd că intră pe ușa casei noastre!”

În autobiografia sa, Sir Tom Jones povestește momentul în care s-a îndrăgostit de soția sa. Avea numai 12 ani și a știut din acel moment că este ființa care îi va fi alături tot restul vieții sale. Cei doi au început să se întâlnească pe vremea când aveau doar 15 ani, când Tom a renunțat la școală. Deși a fost acuzat de mai multe ori de infidelitate, Tom Jones a declarat tot timpul că nu ar putea iubi altă femeie. Cu toate acestea, Melinda Rose a renunțat să mai meargă la concertele sale.

Așa cum era de așteptat, vedeta și-a anulat concertele în Asia, unde trebuia să înceapă turneul săptămâna viitoare. Tom Jones ar trebui să cânte în Marea Britanie în luna iunie, iar apoi urmează o altă serie de concerte în Norvegia, Italia, Elveția, Franța și Germania. Nu se știe însă dacă va putea onora promisiunea sau vor fi anunțate noi anulări în perioada următoare.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!