Southampton: viol în grup, comis de șapte români

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 20 iunie 2015

Jurnaliștii britanici de la publicația Mirror scriu că șapte români, stabiliți în Southampton, au violat o tânără timp de patru ore și au filmat scenele înfiorătoare cu telefonul mobil.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani din Marea Britanie, se îndrepta spre casă după o vizită la nişte prieteni şi s-a întâlnit cu unul dintre români, într-un pasaj subteran, conform publicaţiei citate.

Potrivit Mirror, tânăra ar fi mers cu unul dintre români într-o casă din Southampton, Hampshire, unde a avut loc agresiunea celor şapte români. Timp de patru ore, Palie, Nicuț (20 de ani), Octavian Militaru (37 de ani), Ion Matei (41 de ani), Nicolae Ghinea (21 de ani), Radu-Florin Panciuc (21 de ani) și un băiat în vârstă de 13 ani au abuzat-o sexual, în timp ce întreaga scenă era filmată cu telefonul mobil.

După ce a scăpat din mâinile agresorilor, tânăra ar fi ajuns cu greu la un telefon public, de la care a sunat la Poliţie. După mai multe ore de audieri, agresorii au fost arestaţi de către poliţişti, însă cei şapte români au respins acuzaţiile şi susţin că sunt nevinovaţi de întreaga grozăvie produsă în ianuarie 2015.

Procesul românilor se desfășoară de patru săptămâni la Southampton Crown Court.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!