Spaniolii anunta plecarea lui Contra!

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 17 februarie 2014

522 cosmin contraStagiatura lui Contra la Petrolul este pe cale sa se sfarseasca dupa un an si jumatate. Tehnicianul a cucerit anul trecut Cupa, insa nu isi va mai conduce formatia spre un eventual posibil event. Spania anunta ca numirea celui poreclit „Gurita” pe banca lui Getafe e doar o chestiune de timp.

Clubul la care joaca si Ciprian Marica este intr-o situatie critica, nereusind sa se impuna in ultimele noua meciuri de campionat, iar Luis Garcia va fi demis curand, sustin ibericii.

Getafe se afla pe locul 13 in Primera Division, iar Contra este vazut de presedintele clubului drept cel mai indicat sa redreseze corabia in deriva.

Dincolo de calitatile sale dovedite, tanarul antrenor a impresionat, devenind celebru pentru rata mica de esecuri, dar si pentru stilul ofensiv imprimat echipelor. Romanul are marele avantaj ca stie foarte bine clubul din suburbiile Madridului, fiindu-i jucator si apoi antrenand echipa de juniori.

„Planul lui Getafe de a-l demite pe Luis Garcia a intrat pe ultima suta de metri. Dupa infrangerea de ieri de la Osasuna, presedintele Angel Torres s-a declarat extrem de dezamagit de modul in care s-a exprimat echipa in ultimele luni. Tehnicianul va fi cel mai probabil sacrificat in orele urmatoare, singurul motiv pentru care acest lucru nu s-a intamplat inca fiind legat de detaliile contractuale. Au fost deja contactati avocatii, pentru a se vedea in ce conditii se poate produce despartirea”, noteaza ecodiario.eleconomista.es, care il plaseaza pe Cosmin Contra ca favorit pentru ocuparea locului vacant: „Cartea pe care Torres vrea sa o joace se numeste Cosmin Contra, o figura emblematica a clubului, pe care Torres il apreciaza in mod deosebit, stabilind o relatie de prietenie foarte apropiata. Contra antreneaza in acest moment clubul roman Petrolul Ploiesti, dar a recunoscut de multe ori ca visul sau este sa revina in Spania, la Getafe. Mutarea pare iminenta, insusi Luis Garcia simtind ca e pe teren minat. Intrebat la conferinta de presa de ieri despre posibilitatea de a fi inlocuit, acesta a raspuns sec: «Acesta este fotbalul.»”


Etichete: , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!