Spaniolii îl vor pe Rusescu!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 martie 2014

LAZIO - PESCARAViitorul lui Raul Rusescu pare să nu mai aibă legătură cu Sevilla. După toate semnalele, românul va fi cedat la Braga care, cel mai probabil, îl va redirecţiona spre una dintre grupările extrem de serioase din Portugalia, Porto sau Benfica.

Cele șase goluri marcate în toate competiţiile pentru Braga au declanşat un val de nemulţumiri în Andaluzia.

Fanii Sevillei au criticat dur, în online, decizia lui Emery de a se despărţi de fotbalist, mai ales că Bacca şi Gameiro nu au dat randamentul așteptat.

„Raul Rusescu este în formă excelentă la Braga, formaţie care l-a împrumutat până în vară, dar nu uită tratamentul la care a fost supus la Sevilla. Mulţi au scris că problemele cu greutatea au fost principalul motiv pentru care nu a evoluat mai mult pentru andaluzi, lucru negat de atacant”, notează eldesmarque.com, care îl citează chiar pe român: „Acea problemă nu a existat. Eu m-am antrenat mereu ca la carte şi am aşteptat să mi se ofere o şansă. Când am jucat, am dat tot pentru echipă şi am fost întotdeauna la 100% din punct de vedere fizic. Bineînţeles că mi-ar fi plăcut să joc mai mult, dar asta a fost.”


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!